Clinic: How a Single Organizing Idea can change your business for good

Datum en locatie
vrijdag 25 januari 2019, 13.00 - 15.00 uur, Leusden

Op vrijdag 25 januari 2019 van 13:00 - 15:00 uur organiseren we de clinic ‘How a Single Organizing Idea can change your business for good’ met Neil Gaught bij Beeckestijn Business School in Leusden.
 

  Let op! Deze clinic wordt in het Engels gegeven.
 

How to make your business future proof and position it  for a sustainable future

Aan de basis van de meest bewonderde bedrijven ligt vaak één kerngedachte, één idee ten grondslag, een ‘single organizing idea’ oftewel een purpose. Deze bedrijven laten bedrijfsgroei hand in hand gaan met positieve impact, ze leveren duurzame economische èn sociale waarde. En hiermee verenigen ze mensen, inspireren ze, trekken ze eenvoudig talent en investeringen aan, zijn innovatief en genieten ze een positieve reputatie.

Deze bedrijven worden bewonderd, maar zijn helaas nog een uitzondering. SOI®, oftewel een Single Organizing Idea, is een praktische management tool om in dit ‘purpose tijdperk’ de snel veranderende verwachtingen van consumenten, investeerders en werknemers in evenwicht te brengen met de belangrijkste factoren die de organisatie tot nu toe succesvol heeft gemaakt. Het is een tool om te winnen in de huidige duurzaamheidseconomie.

In deze clinic maak je kennis met de mogelijkheden van een Single Organizing Idea (SOI®), je doet kennis op om echte verandering in de kern van je organisatie door te voeren. Tijdens de clinic ga je ook zelf aan de slag om SOI® toe te passen bij je eigen organisatie.

“No business can prosper in the future without a clear purpose and here at last is a practical management tool to turn a great theory into gritty reality.”
Mike Barry, Director of Sustainability, Marks & Spencer

Voor wie is deze clinic interessant?

Brand-, communicatie-, duurzaamheids- en CSR-managers en ondernemers die serieus zijn in het in gang zetten van verandering om hun ondernemingen future proof te maken, succes willen behalen en tegelijkertijd maatschappelijke waarde willen leveren.

Over de gastspreker

Neil Gaught is een strategische adviseur die SOI® gebruikt om bedrijven over de hele wereld te helpen zichzelf te positioneren voor een duurzame toekomst. Neil's ideeën zijn vormgegeven in een 25-jarige carrière als ontwerper, strateeg, ondernemer en schrijver. Zijn ervaring met wat wel en wat niet werkt, is opgedaan middels het adviseren van organisaties zowel groot als klein in zowel de private als de publieke sector in meer dan 40 landen. Zijn boek CORE en het potentieel van een SOI® als managementtool, heeft veel lof ontvangen van toonaangevende denkers, waaronder Charles Handy. In Nederland werkt Neil samen aan de implementatie van SOI® met Annemarie van den Brekel van Innate Motion.

Aanmelden

Kom op vrijdag 25 januari 2019 naar deze gratis clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13:00 uur tot 15:00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 12.40 uur.