Inbound Business Masterclass

Datum en locatie

Op 25 september organiseren Cliptoo en Engagement Media bij Beeckestijn Business School voor het eerst de Inbound Business Masterclass, om je in één middag zoveel mogelijk kennis op te laten doen over Inbound Marketing en alles wat hierbij komt kijken.

Inbound Marketing is, mede door de opkomst van het bloggen, content marketing en social media, erg belangrijk geworden. Klanten zijn opzoek naar oplossingen. Ze willen geholpen worden. Ze zijn via online media beter te beïnvloeden en verleiden tot het kopen van een product of gebruiken van een dienst. Ben je nog relatief onbekend met inbound marketing of er juist al actief en vakmatig mee bezig? Dan mag je deze eerste Inbound Business Masterclass zeker niet missen!

De consument verleiden tot het kopen van je product of het gebruik maken van je dienst, het lijkt steeds moeilijker te worden. Hoe pak je dat aan? Tijdens het Inbound Business Masterclass nemen vier sprekers je mee in de salesfunnel; van buyer persona’s tot telemarketing. Vanaf 14.00 ben je van harte welkom en om 17.00 sluiten we af met een netwerkborrel. Het volledige programma en meer informatie over de sprekers vind je op de website.

Mis het niet en schrijf je in