KCC Congres 2015

Datum en locatie

Balans opmaken in het KCC, perspectief en energie voor de toekomst

Het KCC Congres op 12 november a.s. geeft een overzicht van de trends en ontwikkelingen op het gebied van Klant Contact Centra. Na het afgelopen lustrum is het tijd om de balans op te maken: zijn de doelstellingen voor 2015 gehaald? En belangrijker nog: wat is nu de winst van het KCC, voor welke problematiek staan we nog en wat zijn de ambities voor de toekomst?

Keynote sprekers
Deze vooraanstaande keynote sprekers brengen u in 1 dag op de hoogte:

  • Dagvoorzitter Feike Cats, Klantgerichtheidsexpert, directeur van Houden van Klanten en Schrijver
  • Christiaan Lustig, Online strateeg en adviseur Digitale Communicatie en Dienstverlening, Entopic en auteur en spreker
  • Ben Kuiken, filosoof, journalist en schrijver van managementboeken
  • Met gastoptreden van Rik Spann, gitaarvirtuoos, creatieve duizendpoot en effectiviteitstrainer, Nyenrode Business University

Aandacht voor de praktijk
Tijdens de diverse praktijkcases besteden we aandacht aan ervaringen van overheidsorganisaties om ervaringen te delen, en niet-overheidsorganisaties voor juíst een ander perspectief. Waaronder Koninklijke Marechaussee Schiphol, NRC Media, KING en gemeente Zeewolde, UWV, Gemeente Oegstgeest en een woningcorporatie. In de workshops ‘Turbocursus Toptaken’ en ‘Lol in je werk’ gaat u zelf aan de slag!

Datum en locatie
Het KCC Congres vindt plaats op donderdag 12 november 2015 in ‘t Spant! te Bussum.

Voor wie is het KCC Congres interessant?
KCC-, content-, internet-, portal-, developmentmanagers, ICT- en informatiemanagers, projectleiders, webmasters, hoofden, managers, wethouders en adviseurs verantwoordelijk voor organisatie, dienstverlening, voorlichting, informatiebeleid, burgerzaken, publieke voorzieningen en e-overheid, algemeen en commercieel directeuren en adviseurs op het gebied van klant contact. Afkomstig uit de overheidssector, zoals gemeenten, provincies, het Rijk, waterschappen, politie, brandweer, ZBO's, belastingdienst of afkomstig uit woningcorporaties.

Inschrijven met € 50,- korting
Beeckestijn Business Schiil is partner van het KCC congres en mag haar relaties korting aanbieden. Met de code KCC15-BKS ontvangt u een korting van € 50,- en betaalt u slechts € 245,- excl. BTW per persoon.* Elke 2e en 3e persoon neemt GRATIS deel!
*niet geldig voor profit organisaties, zij betalen € 695,- p.p.

Inschrijven en meer informatie via: www.kcc-congres.nl