Clinic: Klant erger je niet - business game

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Op vrijdagmiddag 10 oktober van 13.00 tot 17.00 uur geeft Beeckestijn Business School in samenwerking met Customer Games de business game Klant erger je niet. Leer in 4 uur hoe je de energie van medewerkers kunt verbinden met klantgericht denken en doen.

Klantgerichter worden: dat wil elke organisatie. Maar in de praktijk valt het nog niet mee. Hoe krijg je medewerkers zover dat ze de klant centraal stellen? Hoe zorg je voor betere samenwerking en proactief gedrag? Wat maakt dat ze klantgegevens goed gaan bijhouden en – nog belangrijker – klantinformatie ook daadwerkelijk gaan benutten?

Met de business game Klant-erger-je-niet dringt de boodschap van klantgericht ondernemen veel sneller en dieper door. Door deelname aan deze game begrijpt u beter waarom klanten belangrijk zijn en wat uw eigen rol daarin is. De samenwerking loopt veel soepeler en er worden creatieve oplossingen bedacht voor de uitdagingen uit de praktijk. Dat is de kracht van ervarend leren en de kracht van een business game. In de spelsimulatie zijn veel best practices van klantgericht ondernemen verwerkt.

Aanmelden

Meld u nu aan voor deze clinic en kom op vrijdagmiddag 10 oktober naar Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13.00 uur tot 17.00 uur en wordt afgeloten met een borrel. De clinic vindt plaats op ons kantoor, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 12.40 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend. 

*Let op: vanaf 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem het nieuwe adres (nog) niet kent, gebruik in dat geval het oude adres: Dodeweg 6A.