Clinic

Klantgericht ondernemen in een high-performing omgeving (by Semco Style)

Datum en locatie:
Live-stream
09:30 - 11:00

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Klantgericht ondernemen in een high-performing omgeving" door Arko van Brakel en Luuk Willems. 

Het belang van CX en Digitale Transformatie dwingt organisaties sneller te schakelen. Veel initiatieven op het gebied van klantgerichtheid en digitale transformatie mislukken omdat er te weinig aandacht besteed wordt aan cultuur. Het vraagt om continue innovaties en om een cultuur waarin we elke dag leren.

Maar hoe creëer je zo’n cultuur? Waarin dingen ‘gewoon gedaan’ worden in plaats van onnodig complex gemaakt worden? Waarin visies gedeeld worden en experimenteren aan de orde van de dag is? Het vraagt om andere manieren van leidinggeven, samenwerken en op een andere manier naar mensen kijken. En dat is precies waar je tijdens de clinic mee aan de slag gaat.

Wat kun je verwachten?

Verwacht een sessie vol inspiratie, stukje theorie, best practices. Ervaar hoe je bouwt aan een mensgerichte cultuur en de klant echt centraal kan gaan zetten. Begin 2021 met een boost. Leer een high-performing omgeving te creëren, de klanttevredenheid sterk te verbeteren en tegelijkertijd het werkgeluk van je medewerkers te verhogen.  

Voor wie?

Deze clinic is interessant voor iedereen die bereid is om organisaties en teams te creëren die zichzelf continu en succesvol door blijven ontwikkelen. Mens- en doelgerichte ondernemers, directeuren, (interim-) managers, marketing managers die klantgerichter willen organiseren en zichzelf daarmee sterker kunnen positioneren. 

Over Semco Style Institute

Semco Style is een wereldwijd bekende filosofie en aanpak die is ontwikkeld in samenwerking met Braziliaanse ondernemer en zelforganisatie-pionier Ricardo Semler. Het helpt bedrijven effectiever te organiseren. Door de mens centraal te zetten en vanuit vertrouwen te bouwen, weet Semco Style Institute bedrijven te transformeren naar high-performing organisaties met een hoge medewerkersbetrokkenheid en sterk verbeterde klanttevredenheid.