Clinic: Laat je merk groeien vanuit effectief Brand Design!

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen wij u uit voor de clinic 'Laat je merk groeien vanuit effectief Brand Design!' door Ruud Boer op vrijdagmiddag 4 november van 13.00 - 15.00 bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Sterke merken zijn relevant, onderscheidend en geloofwaardig, maar hoe pas je dat toe voor het merk waar jij verantwoordelijk voor bent? Ruud Boer RM, auteur van het boek BRAND DESIGN, neemt je in deze clinic mee in de wereld van succesvolle merken. En inspireert je vanuit de theorie en praktijk van Brand Design om je merk te laten groeien.

Inhoud van de clinic

  • Brand Design: het vormen en vormgeven van merken vanuit merkidentiteit, visuele identiteit, merkuitingen en orkestratie.
  • Mini-workshop: bepaal voor jouw merk de Kernwaarden (interne ‘qualifiers’) en de Merkwaarden (externe ‘differentiators’) als basis voor internal branding.
  • Trends in Brand Design: wat zijn de laatste ontwikkelingen in het vakgebied?
  • Hoe wordt mijn merk relevant, onderscheidend en geloofwaardig?

Voor wie?

Deze clinic is ontwikkeld voor marketeers die direct of indirect verantwoordelijk zijn voor één of meerdere merken. En voor ondernemers die beseffen dat ze hun bedrijf als merk moeten beschouwen als ze verder willen groeien. Deelnemers die zich graag laten uitdagen op het gebied van branding. De clinic wordt in het Nederlands gegeven.

Door wie?

Ruud Boer RM is Register Marketeer en was als marketeer verantwoordelijk voor A-merken als Bols, Red Band, Venco, Reebok, LU en Liga. Sinds 1998 is hij directeur en partner van het Rotterdamse Brand Designbureau Bataafsche Teeken Maatschappij. Ruud is schrijver van de boeken BRAND DESIGN en ALS JIJ EEN MERK ZOU ZIJN en geeft regelmatig lezingen en workshops over merkstrategie, Brand Design, internal branding en personal branding.

Boek BRAND DESIGN

Met de vijfde editie, 15e druk is het boek BRAND DESIGN inmiddels uitgegroeid tot een standaard werk en wordt het in Nederland gebruikt op elke hbo. Het boek bevat met ca. 300 pagina’s veel handige modellen, praktijkvoorbeelden en cases in kleur. Het boek kost € 42,95 euro, maar kan door deelnemers aan deze clinic met auteurskorting voor € 35,- (contact) ter plekke worden aangeschaft. 

Aanmelden

Kom op vrijdag 4 november 2016 naar deze nieuwe clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13:00 uur tot 15:00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 12:40 uur. Deelname is gratis.