Clinic: Loyalty marketing: hoe haal je meer uit je klantenbase?

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Op vrijdagmiddag 14 november van 13.00 tot 15.00 uur geeft Willem Jan Mijnlieff een inspirerende clinic over loyalty marketing.

Steeds meer bedrijven ontdekken het belang van een loyale klantenbase. Want een succesvolle loyalty strategie levert een hogere binding met bestaande klanten en dat vertaalt zich in een grotere stroom continue inkomsten. De ´cost to serve´ is voor bestaande klanten lager, en het is mogelijk om veel gerichter aan cross- en upsell te doen. En wat veel bedrijven ontdekken, met een goede loyalty strategie wordt de acquisitie van nieuwe klanten ook veel effectiever. 

Hoe kan je als bedrijf een succesvolle loyalty strategie implementeren? Welke tactieken en strategiën zijn er voorhanden. Is een loyalty strategie altijd een spaarprogramma? Wat zijn de valkuilen bij de implementatie van een programma? Deze en andere onderwerpen komen langs in de clinic 'Loyalty Marketing' van Willem Jan Mijnlieff, werkzaam als consultant bij Loyalty Lab. Deze clinic is interessant voor elke marketeer die meer uit zijn of haar bestaande klantenbase wil halen.

Over de spreker

Willem Jan Mijnlieff is sinds 2004 actief in diverse rollen bij Loyalty Lab en heeft voor diverse bedrijven loyalty en CRM programma's geimplementeerd, zoals bijvoorbeeld Volvo Cars Nederland en Etam Groep. Loyalty Lab levert loyalty- en marketingservices en is dé specialist in database-gestuurde marketingcommunicatie voor retailketens, dealerorganisaties, inkooporganisaties, belangenverenigingen en producenten. Loyalty Lab ontwikkelt loyalty-strategieën, bouwt en implementeert loyalty- en marketing systemen, creëert communicatiemiddelen voor loyaliteitsprogramma’s en voert loyalty- en marketingactiviteiten uit. Loyalty Lab opereert in 9 landen en heeft 3 vestigingen in Europa waarvan het hoofdkantoor in Amsterdam. 

Inschrijven

Schrijf u snel in voor deze clinic en kom op vrijdagmiddag 14 november naar deze inspirerende clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13.00 uur tot 15.00 uur bij ons op kantoor, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 12.40 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend.

* Let op: vanaf 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem het nieuwe adres (nog) niet kent, gebruik in dat geval ons oude adres: Dodeweg 6A.