Event

Marketing Automation & CRM Event 2021

Datum en locatie:
Live-stream

 

In één middag weer helemaal up-to-date

In het marketingvakgebied krijg je er vroeg of laat mee te maken: marketing automation. Voor een buitenstaander klinkt het als een wat klinisch proces vol workflows en robots waaraan geen mensenhand meer te pas komt. Maar niets is minder waar. Door de inzet van marketing automation kom je dichterbij je lead en potentiële klant dan ooit.

Maar hoe werkt marketing automation software? En is het wel iets voor jou? Met andere woorden, is marketing automation de moeite en investering waard?

Ontdek alles over marketing automation & CRM tijdens het online gratis event van CustomerTalk. Op veler verzoek organiseren zij op 14 april a.s. een vervolg op het succesvolle event Marketing Automation & CRM van afgelopen najaar. Tijdens het Marketing Automation & CRM event delen experts hun ‘lessons learned’ en beste praktijkvoorbeelden zodat je weer helemaal up-to-date bent!

 

 

4 redenen waarom je hét Marketing Automation & CRM event niet mag missen

  • Inzicht in de laatste trends- en ontwikkelingen
  • Praktische informatie die je direct kunt toepassen in je eigen organisatie
  • Digitale “goody bag” met relevante rapporten, presentaties en whitepapers
  • Marketing Automation framework om tot een succesvolle implementatie te komen

Aanmelden

Wil je er woensdag 14 april 2021 bij dit gratis event aanwezig zijn?  Meld je snel dan snel aan.

Het Marketing Automation & CRM event wordt georganiseerd door CustomerTalk, dé plek voor iedereen die zich bezighoudt met of interesse heeft in klantbeleving, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid.