Marketing & Technology 2015

Datum en locatie

De marketeer anno 2015 kan niet meer om technologie heen wil hij concurrerend blijven. Redenen hiervoor zijn dat technologie en marketing combineren grote voordelen kent zoals de ervaringen van de klant verbeteren, efficiëntieverhoging van organisaties behalen en het aanboren van nieuwe inkomsten.

De meeste marketeers hebben naar eigen zeggen helaas nog onvoldoende weet van de hedendaagse technologie en de digitale wereld. Bovendien hebben ze moeite met het verbinden van de creatieve kant van marketing (merk en belevenis) en de wetenschappelijke kant van cijfers en tech. Professionals en ervaringsdeskundigen uit het veld komen daarom met hun best practices en presenteren succesvolle oplossingen voor alledaagse technologische problemen tijdens de 2de editie van Marketing & Technology op 24 november 2015 bij NEMO in Amsterdam.
Marketing & Technology is daarom bij uitstek geschikt en relevant voor IT-werknemers en marketeers. Zij staan namelijk voor de uitdaging om samen de juiste keuzes te maken waardoor synergie ontstaat en het concurerend vermogen groeit. Leer daarom van de beste tips, insights, adviezen en praktijkcases door er op 24 november bij te zijn.

Programma

Hans Molenaar, directeur van Beeckestijn Business School, geeft namens Beeckestijn Business School een sessie over Customer Insight & Big Data strategie. Bekijk hier het hele programma.

Aanmelden

Beeckestijn Business School is partner van Marketing & Technology 2015 en mag haar relaties met korting uitnodigen. Meldt u aan met de kortingscode MAT15Beeck en profiteer van €50,- korting.