Clinic: Marketing is anders, is LIVE!

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Het marketingspel is door technologie veranderd, waar begin je en hoe bepaal je een nieuwe marketingstrategie?

Vroeger, ja vroeger… toen was het marketingvak lekker overzichtelijk. Je had de 4P’s (overigens niet van Kotler!), strategieën die vijf jaar mee mochten gaan, de klant deed er niet echt toe en met modellen van Ansoff, Abell&Hammond, GE en Porter’s 5-forces kon je de hele marketingwereld aan…

Nu niet meer. Want technologie heeft een enorme invloed gehad op hoe organisaties, markten en klanten denken en doen. Het marketingspel is vrijwel onherkenbaar veranderd. Want als technologie enorm veel mogelijkheden biedt, iedereen op ieder moment bereikbaar is, op ieder device en alles ook nog meetbaar is… waar begin je dan en hoe bepaal je een nieuwe marketingstrategie?

Je begint, bij het begin. De Start is het uitgangspunt dat marketing een continuproces is geworden. De klant bepaalt op welk moment en met welk device hij een merkboodschap tot zich wil nemen. En op die momenten, daar wil je als merk bij zijn. Met een boodschap die voor die persoon, op dat moment, relevant is. Live. Maar daar dient je marketingapparaat dan wel klaar voor te zijn. Daarom de clinic “Marketing is anders, is LIVE”. Tijdens deze clinic ontvang je onder andere 10 concrete tips om je marketingorganisatie klaar te stomen voor LIVE marketing. Compleet met relevantie voorbeelden.

De clinic “Marketing is LIVE" wordt gehouden op vrijdagochtend 7 oktober 2016 van 09.30 - 11.30 uur bij Beeckestijn Business School in Leusden. De clinic wordt verzorgd door René Zeedijk (Managing Partner) en Robert Hagendoorn (Strategy Director) van MediaScience. 

Door wie?

René Zeedijk is managing partner van MediaScience, gespecialiseerd in realtime marketing. René heeft enorm veel media-ervaringen opgedaan bij o.m. mediabureau MediaMend, Radio 538, Talpa Radio International en Adlink. René is lid van de Adviesraad van het IAB en bestuurslid van de Stichting Nederlandse Top 40.

 Robert Hagendoorn is Strategy Director bij MediaScience. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring bij digitale en traditionele bureaus. Als creative director en copywriter. Merkdenker met digitaal DNA en is een strategisch ingestelde creatief.

Voor wie?

Deze clinic is speciaal ontwikkeld voor iedereen die zich klaar wilt maken voor LIVE marketing. Hoe zorg je ervoor dat de klant jouw merkboodschap precies op het gewenste moment ontvangt. Of je nu marketeer bent of niet, marketing wordt een competentie en de technologie op juiste wijze markt- en klantgericht toepassen, wordt een noodzaak.

Deze clinic geeft u inzichten waarmee u direct in de praktijk aan de slag kunt.

Aanmelden

Kom op vrijdag 7 oktober naar deze inspirerende clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09.30 uur tot 11.30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 09.10 uur. Deelname is gratis.