Clinic: Marketing & klantdata: wat mag wel en niet?

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Hoe voorkom je juridische problemen? Wat mag wel en wat mag niet?

Op vrijdagmiddag 28 oktober 2016 geeft Beeckestijn Business School een clinic over het gebruik van klantdata en de bijhorende wettelijke regelgeving. De mogelijkheden om gegevens te verzamelen over uw klant lijken namelijk eindeloos. Niet alleen weet u een heleboel over uw klant via uw eigen systemen zoals uw website, CRM-pakket, via uw account managers etc, ook is uw klant wellicht actief op social media en laat ook daar zijn of haar gegevens achter. Gegevens die u vervolgens gebruikt om uw data te verrijken. Maar mag dat zomaar? Welke data mag u wel en niet gebruiken? En waarom? En hoe zit dat nu eigenlijk met Big Data & privacy? En met cookies? Wel of niet om toestemming vragen?

Turbulente juridische tijden

Het zijn turbulente juridische tijden. Alexander Singewald is graag uw gids in de wereld van de regelgeving over datagebruik. Tijdens deze clinic besteedt Alexander aandacht o.a. aandacht de Algemene Verordening Gegevensbescherming; En wat zijn dan de gevolgen voor u bijvoorbeeld als adverteerders of goede doelen organisatie? En wat is de impact van deze regelgeving inclusief data minimalisatie op Big Data?

Aanmelden

Ga actief aan de slag met de juridische kant van klantdata en schrijf u snel in voor deze clinic. Kom op vrijdag 28 oktober 2016 naar deze bijzondere clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13.00 uur tot 15.00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 12.40 uur. Deelname is gratis.