Clinic: Marketing & klantdata: wat mag wel & niet na mei ‘18?

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Hoe voorkom je juridische problemen? Wat mag wel en wat mag niet?

Op vrijdagmiddag 9 juni 2017 geeft Beeckestijn Business School een clinic over het gebruik van klantdata en de bijhorende wettelijke regelgeving. 

In 2018 zal de nieuwe Algemene verordening gegevensbescherming in werking treden. Wat betekent dat in de praktijk? Want de mogelijkheden om gegevens te verzamelen over jouw klant lijken namelijk eindeloos. Niet alleen weet je een heleboel over jouw klant via je eigen systemen, ook is jouw klant wellicht actief op social media en laat ook daar zijn of haar informatie achter. Informatie en gegevens die je vervolgens gebruikt om jouw data te verrijken.

Mag dat na 25 mei 2018 nog? Welke data mag je wel en niet gebruiken? En hoe zit dat nu eigenlijk met Big Data & privacy? En met cookies: wel of geen toestemming nodig? En ongevraagd bellen is dat nog toegestaan? Wat kunnen de gevolgen zijn van de E-privacy Verordening? Waar op dit moment hard aan wordt gewerkt door de EU en die van groot belang gaat worden bij het digitaal verzamelen en verwerken van persoonsgegevens.

Turbulente juridische tijden

Het zijn turbulente juridische tijden. Alexander Singewald is graag jouw gids in de wereld van de regelgeving over datagebruik. Tijdens deze clinic besteedt Alexander o.a. aandacht aan de Algemene verordening gegevensbescherming; En wat zijn dan bijvoorbeeld de gevolgen voor jou als adverteerder of goede doelen organisatie? En wat is de impact van deze regelgeving inclusief data minimalisatie op Big Data?

Aanmelden

Ga actief aan de slag met de juridische kant van klantdata en schrijf je snel in voor deze clinic. De clinic wordt gehouden op vrijdag 9 juni van 13.00 uur tot 15.00 uur bij Beeckestijn, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 12.40 uur. Deelname is gratis.