Clinic: Marketingtrends 2018, hoe pas jij ze toe?

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen wij je uit voor de clinic 'Marketingtrends 2018, hoe pas jij ze toe?' door Ment Kuiper op vrijdagochtend 2 februari van 09:30 tot 11:30 uur bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Vertaal de marketingtrends voor 2018 naar jouw eigen praktijk

Ontwikkelingen en trends volgen elkaar in snel tempo op. Zeker tegen het einde van het jaar krijgen we veel overzichten te zien. Ment Kuiper, auteur en bedenker van het jaarlijkse TrendDoc, maakt een combinatie van zijn visie en die van andere trendauteurs. We moeten inspelen, anticiperen, flexibel denken en handelen  en ondernemen in blokletters. Volg de klant, ken de klant, dat is het credo. Dat betekent dat data, insights en experience de belangrijkste punten van aandacht zijn voor de komende jaren.

Ment neemt je mee in de trends voor 2018 aan de hand van het TrendRad. Aan de hand van voorbeelden en inspirerende cases biedt de docent je aanknopingspunten en gedachtegangen om zelf aan de slag te gaan met de actuele trends en ontwikkelingen voor 2018.
Aan bod komen:

  • Digital Behaviour
  • Digital Business
  • Digital Big Data
  • Digital Presence
  • Digital Society
  • Digital Transition
  • DigitalExperience
  • Digital Branding

Over de spreker

Met ruim 20 jaar ervaring in het marketing- en communicatievak is Ment Kuiper een ervaren en door de wol geverfde vakdeskundige. Het helpen van mensen uit het vakgebied om op een hoger niveau te komen, stappen te zetten, te ontwikkelen zijn uitgangspunten die centraal staan. Ment doet dat door coaching, inspiratie, spreken op congressen, schrijven boeken, geven van trainingen, bedenken van concepten en inspireren. Hij doet dat op zijn eigen wijze, praktisch en helder. Ment is als docent verbonden aan Beeckestijn Business School.

Aanmelden

Kom op vrijdag 2 februari naar deze clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09:30 - 11:30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 09.10 uur. Deelname is gratis.