Clinic: Meer opens & meer clicks

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Zo haalt u meer uit e-mailmarketing

Graag nodigen wij u uit voor de clinic ​meer opens & meer clicks door Marc Borgers & Frans Reichardt op vrijdagochtend 18 maart 2016 van 09.30 - 11.30 uur bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Eén van de beste manieren om het rendement van e-mailmarketing te verbeteren, is proefondervindelijk vaststellen wat beter werkt. Door te testen en te optimaliseren.
Tijdens deze clinic krijgt u heldere uitleg over hoe u uw opens en clicks gegarandeerd verbetert. U krijgt praktische tips, do's & don'ts, testvoorbeelden, ideeën en leert van nationale en internationale cases. Aan de hand van een 7-stappenplan ziet u hoe u werkt aan gegarandeerd betere resultaten.

Tijdens deze clinic ontdekt u:

  • Welke klantsegmenten het beste responderen op welk type e-mail;
  • Op welke dag en welke tijd u uw e-mails het beste kunt versturen;
  • Welke onderwerpregels en pre-headers voor de meeste opens zorgen;
  • Elke proposities en call-to-actions de meeste clicks genereren; 
  • En welk e-maildesign het beste scoort.

Deze clinic geeft u inzichten waarmee u uw resultaten structureel verbetert.

Voor wie?

Deze clinic is speciaal ontwikkeld voor professionals die e-mail inzetten om te communiceren met klanten (of dat willen gaan doen) en die daar meer uit willen halen. 
Bent u werkzaam in marketing, communicatie, e-commerce of sales, dan mag u deze clinic niet missen. U leert de resultaten van uw e-mailings gestructureerd en structureel te verbeteren.

Door wie?

Marc Borgers en Frans Reichardt zijn auteurs van het onlangs verschenen boek Meer Opens Meer Clicks, het eerste boek over het succesvol testen en optimaliseren van e-mailmarketing.
Beiden hebben een achtergrond in crm, (digital) marketing, direct marketing en e-mailmarketing. Marc en Frans verstaan de kunst om strategie te vertalen naar praktijk.
Marc is aan Beeckestijn Business School verbonden als docent over e-mailmarketing. Frans was van 2009 tot 2014 aan Beeckestijn Business School verbonden als docent voor de post-HBO opleidingen Multichannel Campagnemanagement, Contentmarketing & Crossmedia.

Uw host deze ochtend is Egbert Jan van Bel, auteur managementboeken en kerndocent bij Beeckestijn Business School.

Waar loopt u mee weg?

  • Inspirerende cases en praktijkvoorbeelden
  • Tientallen kant-en-klare ideeën voor testen in uw e-mails
  • 7-Stappenplan voor testen in e-mailmarketing
  • Tips en trucs 

Tijdens deze clinic kunt u meedoen aan een Pick the Winner. U krijgt 10 A/B-testen te zien en u mag zeggen wat de winnaar was. Wie alle 10 de winnaars goed heeft, ontvangt een gratis exemplaar van het boek Meer Opens Meer Clicks.

Aanmelden

Kom op 18 maart naar deze bijzondere clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.30 uur tot 11.30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 9.00 uur. Deelname is gratis.