Meten van klanttevredenheid en de Net Promotor Score

Graag nodigen we u uit voor een interessant gastcollege Meten van klanttevredenheid & de Net Promotor Score op maandagavond 11 november om 19.00 uur.

Het meten van klanttevredenheid kan op vele manieren. In de loop van de tijd zijn er vele methoden en concepten bedacht om klanttevredenheid te meten. John van der Kooij zal een overzicht geven van de verschillende mogelijkheden en bijbehorende voor- en nadelen. Daarnaast zal hij ingaan op het koppelen van klanttevredenheid aan medewerkers tevredenheid. John is 1 van de grondleggers van de Customer Cube waarbij de verbinding tussen klantwaarde, klantbeleving en medewerkerbetrokkenheid van organisaties zichtbaar wordt gemaakt. Hij zal ingaan op diverse cases uit de praktijk.
 
Het meten van klanttevredenheid door middel van de Net Promotor Score wordt steeds meer toegepast. Na de grote bedrijven volgen nu ook veel MKB bedrijven. De vraag wat houdt NPS nu exact in en hoe pas je NPS toe in grote maar ook kleine organisatie ? Werkt NPS wel in Nederland ? In dit gastcollege zullen we in sneltrein vaart een compacte kennismaking en introductie NPS verzorgen zodat u hier snel mee aan de slag kunt. Wouter Wijma is specialist op het gebied van Net Promotor en zal zijn ervaringen en interessante cases met u delen.  
 
Inschrijven
Kom op maandag 11 november 2013 naar dit speciale gastcollege bij Beeckestijn Business School. Normaliter zijn gastcolleges alleen toegankelijk voor studenten en alumni van Beeckestijn Business School, maar voor dit onderwerp maken we graag een uitzondering en zijn ook andere belangstellenden welkom. Het gastcollege wordt gehouden van 19.00 tot 21.00 uur bij ons op kantoor, Dodeweg 6A, 3832 RC te Leusden. Inloop is vanaf 18.45 uur. Aan het bijwonen van het gastcollege zijn geen kosten verbonden.