MIE 2018: The Snowball Effect of Marketing, Insights & Analytics

Datum en locatie

MIE, Nederlands grootste Marketing & Insights Event

Op woensdag 31 januari en donderdag 1 februari 2018 vindt voor de 16de keer het Marketing & Insights Event (MIE) plaats in het Mediaplaza in Utrecht. Het MIE is het grootste en meest toonaangevende marketing-, analytics- en insights-evenement van Nederland. 

In het Media Plaza Utrecht staan 90 workshops, masterclasses en keynotesessies in het teken van de nieuwe ontwikkelingen rond marketing, gebaseerd op data, data-analyse, en diepgaand inzicht in consumenten. Uitgangspunt is de digitalisering die zich razendsnel een plaats heeft verworven in de samenleving en daarmee een gigantische groei aan informatie en communicatie meebrengt. 

Beeckestijn Business School is deze beide dagen aanwezig met een stand, docenten van Beeckestijn verzorgen een 4-tal sessies:

Woensdag 31 januari:

09:45 - 10:30 uur   ANWB Autoverzekeringen: Kennen, kennen, niet kopen - Robert van Ossenbruggen & Wiemer Snijders

10:45 - 11:30 uur   VodafoneZiggo; Klantgerichtheid vanuit je code in een veranderende wereld! - Kees Kerkvliet & Nicole van den Heuvel

Donderdag 1 februari:

09:45 - 10:30 uur   Van digital marketing naar digital business in B2B - Hans Molenaar

13:45 - 14:30 uur   Van klantinzichten naar merk-waardige verbeteringen voor de Renault-rijder - Patricia Hoetelmans & Caroline Bertolin

Kom langs bij stand #20

Heb je vragen over het volgen van een opleiding bij Beeckestijn Business School of wil je meer weten over een bepaalde opleiding? Ben je benieuwd of we een passende opleiding hebben die aansluit bij jouw carrièrewensen? Kom dan gerust langs bij de Beeckestijn Business School-stand. 

Inschrijven met korting

Schrijf je hier in, gebruik de speciale 
Beeckestijn-kortingscode: XLEWV 
​en ontvang 15% korting op de toegangsprijs!

*Prijs is incl. koffie/thee/water, lunch, middagsnack en netwerkborrel, excl. BTW. Deze actie is geldig tot uiterlijk 30 januari, 17.00 uur.