Mobile marketing en The Internet of Things: B2B en B2C cases

Over mobile, mobility, local en campagne-stappenplan

Van harte nodigen we u uit voor een gastcollege op vrijdagochtend 16 januari 2015, van 9.00 - 11.00 uur over mobile marketing bij Beeckestijn Business School door docent Patrick Petersen. Mobility, wearables - en vooral de opkomst van The Internet of Things (TIOT) - geven mobile marketing meer relevantie. Waar 80% van de mobiele apps falen, geeft de mix van mobility, over wearables en TIOT de new school manager nieuwe tools in een moderne marketingmix.

Succesvolle mobile marketing draait om het inzicht in moderne 'mobility' klantgedrag, nieuwe vormen van loyalty marketing, de location based relevantie en de ultieme mix van ICT en marketing. In dit verhelderend gastcollege schept Patrick een helder kader van mobility gedrag, diverse mobile marketingstrategieën zoals strategieën gericht op loyalty, B2B mobile processing, social local mobile, just in case en just in time tactieken.

Over Patrick Petersen

Petersen (@Onlinemarketeer) is o.a. auteur van het Handboek Mobile Marketing (genomineerd Managementboek van het Jaar) en heeft (social local) mobile marketingstrategieën ontwikkeld voor onder ander Bouwfonds Ontwikkeling, Heijmans, Jensen bedden, Heineken Music Hall en Prime Vision/ TNT. Praktiserend marketingnerd Patrick Petersen is tevens bestuurslid DDMA Mobile Marketing commissie en blogt onder andere op SocialMedia.nl, Dutchcowboys, Adformatie en Marketingtribune over de integratie van mobile, social, contentmarketing en ICT. 

Inschrijven

Meld u snel aan en kom op vrijdag 16 januari 2015 naar dit gastcollege van Beeckestijn Business School. Het gastcollege wordt gehouden van 9.00 - 11.00 uur op het kantoor van Beeckestijn Business School, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is vanaf 8.40 uur. Deelname aan dit gastcollege is gratis en vrijblijvend.

* Let op: sinds januari  2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem het nieuwe adres (nog) niet kent, gebruik in dat geval het oude adres: Dodeweg 6A.