Clinic: Online Brand Identity: hoe haalt u het maximale uit digitaal bij het bouwen van uw merk?

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen we u uit op vrijdagochtend 16 oktober 2015 voor de presentatie en uitgebreide toelichting van het nieuwe boek ‘Online Brand Identity’, geschreven door Head of Digital Transformation van Google, Joris Merks-Benjaminsen, winnaar Marketing Literatuurprijs 2013.

Over vijf tot tien jaar is de meerderheid van alle advertising digitaal en wordt ‘programmatic’ ingekocht. Hoe bouwt u dan nog een merk? Welke strategieën die u nu gebruikt werken dan niet meer? Welke aspecten van Branding worden dan juist belangrijker? Bestaat uw baan dan nog wel? Welke experimenten kunnen we morgen starten om klaar te zijn voor die toekomst?

Het veelbelovende boek 'Online Brand Identity' biedt een model om het maximale uit digitaal te halen om uw merk te bouwen. Dat model wordt geïllustreerd met 40 inspirerende cases en onderbouwd met oefeningen om uw eigen strategie vorm te geven en de impactvolle rol van ‘digital’ daarbij.

Programma:

9.30 uur               Welkom en introductie door Egbert Jan van Bel (auteur, docent)
09.45 uur             Behandelen van enkele cases uit het boek ‘Online Brand Identity’ door Joris Merks-Benjaminsen
10.30 uur             Pauze
10.45 uur             Presentatie boek ‘Online Brand Identity' met toelichting van Joris Merks-Benjaminsen
11.45 uur             Overhandiging 1e exemplaar door Hans Molenaar (voorzitter PIM en directeur Beeckestijn Business School)

Over de spreker

Joris Merks-Benjaminsen is Head of Digital Transformation bij Google en werkt samen met top 100 merken om het digitaal denken in de strategie te verwerken door performance experts, social- & merkstrategen, media, marketing en businessleiders bij elkaar te brengen. Joris faciliteert workshops in digital marketing, YouTube en video content strategy, display advertising, social, search en programmatic. Hij won de prijs voor beste marketingliteratuur 2013 met zijn boek 'Schizofrene Marketing' over integratie van online/offline marketing. Hij werd Dialoog Marketer van het jaar 2012, was genomineerd voor onderzoeker van het jaar en Cross Media Man van het jaar 2013.

Uw host van de ochtend is Egbert Jan van Bel, auteur managementboeken en kerndocent bij Beeckestijn Business School.

Aanmelden

Meld u snel aan voor deze bijzonder inspirerende boekpresentatie en kom op vrijdag 16 oktober 2015 naar Beeckestijn Business School. De boekpresentatie wordt gehouden van 9.30 uur tot 11:45 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 9.10 uur. Deelname is gratis.