Online Concept & Creatie

Hoe werkt het creatieve proces en komt u tot een optimaal (online) creatief concept voor uw campagne(s)?

Graag nodigen we u uit voor een interessant gastcollege met als thema Online Concept & Creatie op maandagavond 4 november om 19.00 uur.

Goed creatief werk is van essentieel belang voor het realiseren van ambitieuze communicatiedoelstellingen. Een gedegen plan alleen is niet voldoende; uiteindelijk gaat het ook vooral om het creatief werk dat het effect moet realiseren en ervoor moet zorgen dat het plan ook echt werkt. Toch is voor menigeen het creatief proces een onbekend terrein. Daarom worden o.a. het aansturen van dit proces en het beoordelen van creatieve concepten als barrières ervaren. Hoe ziet dit proces eruit? Wat kan ik toevoegen om ervoor te zorgen dat de output ook van goed niveau is? Wanneer is het creatieve voorstel goed? Zo zijn er tal van vragen die opduiken zodra het creatieve team in de startblokken staat. 
 
Het gastcollege Concept & Creatie is vooral inspirerend en energiek. Tal van cases worden getoond.  Er wordt rechtstreeks geschakeld met professionele online creatieven die voor vele A-merken prijswinnend werk hebben ontwikkeld. Er is volop interactie tussen docenten, groep en individu. Men leert hier vooral zelf creatief, en wellicht out-of-the-box, te denken. En inzien wat ieders eigen verantwoordelijkheid is bij een creatief proces.
 
Na deze bijeenkomst

  • ziet u het belang van goed creatief werk
  • heeft u een beter beeld bij de inhoud en het belang van een goede creatieve briefing
  • krijgt u enig inzicht in een creatief proces
  • leert u creatieve online concepten te beoordelen. 

Dit gastcollege wordt gegeven door Desmond Lissone en Demian LaVign, creative directors van Curiosity, een full service digital agency.

Inschrijven
Kom op maandag 4 november 2013 naar dit speciale gastcollege bij Beeckestijn Business School. Normaliter zijn gastcolleges alleen toegankelijk voor studenten en alumni van Beeckestijn Business School, maar voor dit onderwerp maken we graag een uitzondering en zijn ook andere belangstellenden welkom.Het gastcollege wordt gehouden van 19.00 tot 21.00 uur bij Beeckestijn Business School op kantoor, Dodeweg 6A, 3832 RC te Leusden. Inloop is vanaf 18.45 uur.