Clinic: Online optimalisatie door digital- en webanalytics

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen wij u uit voor de clinic ‘Online optimalisatie door digital- en webanalytics‘ door Frans Appels op vrijdagmiddag 10 maart 2017 van 13.00u - 15.00u bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Inzichten uit digital data en webstatistieken zijn essentieel om verbeteringen in online campagnes en de website zelf door te kunnen voeren. Maar hoe haalt u die nuttige inzichten uit tools als Google Analytics en Hotjar? En hoe vertaalt u die naar A/B testen op uw site. In deze clinic gaan we eerst diverse voorbeelden van online optimalisatie door digital analytics en webanalytics bekijken.

In het tweede deel gaan we zelf aan de slag! Dan gaat u onder begeleiding van Frans op basis van uw eigen website statistieken data of data van derden inzichten verzamelen en verbeteringen bepalen voor de site en online campagnes. Dus neem, indien mogelijk, een laptop, tablet en inlog mee naar de sessie!  

Voor wie?

Voor iedereen die wil leren wat je met digital- en analytics data kan.

Door wie?

De clinic ‘Online optimalisatie door digital- en webanalytics’ wordt verzorgd door Frans Appels, kerndocent bij Beeckestijn Business School voor de korte opleiding Digital- en Webanalytics en de Post-HBO opleiding Digital en Webanalytics Specialist. Hij is oprichter en directeur van digital analytics bureau Netprofiler. Samen met zijn ruim 30 collega’s helpt hij bedrijven met het verbeteren van de digital performance van websites en online marketing campagnes.

Aanmelden

Kom op vrijdagochtend 10 maart 2017 naar deze nieuwe clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13:00 – 15:00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 12:30 uur. Deelname is gratis.