Clinic: Online personalisatie, hoe pak je het aan?

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen wij je uit voor de gratis clinic 'Online personalisatie; hoe pak je het aan?' door Martin van Kranenburg op vrijdag 13 juli van 09:30 tot 11:30 uur bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Starten met online personalisatie

Online personalisatie is dé volgende stap voor marketeers en ondernemers die meer uit hun (mobiele) website willen halen. De techniek is er klaar voor om de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste persoon te communiceren. De tools schieten als paddestoelen uit de grond. Welke tool moet je kiezen? Moet je wel beginnen met de tool, of start je eerst met het in kaart brengen van een online personalisatie raamwerk? Waar kan je de meest impact maken en hoe zorg je dat je dialoog ook impact maakt?

In deze clinic geeft Martin context aan de vele kansen en valkuilen omtrent online personalisatie. Tijdens de clinic is er ook een paneldiscussie en ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen hoe online personalisatie in de praktijk toe te passen. Kortom, laat je inspireren en leer hoe je online personalisatie kan inzetten om je conversie structureel te verhogen. 

Voor wie?

De clinic is bedoeld voor online marketeers, content specialisten, e-commerce- & webshop managers, marketing- en communicatiespecialisten, maar ook voor ondernemers, uitgevers, startups en scale-ups. De clinic is interessant voor iedereen die met real-time online personalisatie de juiste boodschap, op het juiste moment aan de juiste doelgroep wil communiceren om zo het gedrag van bezoekers positief te beïnvloeden voor meer conversie. 

Over Martin van Kranenburg

Martin van Kranenburg is één van Nederlands grootste conversiespecialisten en docent bij Beeckestijn. Hij helpt graag anderen ondernemers en marketeers om van zoekers boekers te maken en heeft meer dan 20 jaar ervaring met het optimaliseren van websites. Martin heeft aan de wieg gestaan van bekende Nederlandse reiswebsites zoals D-reizen en Micazu. Een gepassioneerd spreker, docent en expert op het gebied van usability, conversie en neuromarketing, maar ook de schrijver van de populaire whitepaper ‘Online beïnvloeden‘, waarin hij de principes van Robert B. Cialdini heeft vertaald naar een online omgeving. 

Aanmelden

Kom op vrijdag 13 juli 2018 naar deze clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09.30 – 11.30u bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 09.10 uur. Deelname is gratis.