Clinic: Persona’s: breng de klant tot leven!

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

VOL - VOL - VOL - VOL

Het is niet meer mogelijk u in te schrijven voor deze clinic omdat het maximale aantal deelnemers is bereikt. Hou de agenda in de gaten voor een nieuwe clinic over dit onderwerp.

 

 

Hoe krijg je het voor elkaar om de hele organisatie voortdurend vanuit het klantperspectief te laten denken en handelen? En wat levert dat op als dat lukt?

Op vrijdagochtend 24 april geeft Ralph Poldervaart samen met Beeckestijn Business School een inspirerende clinic over het werken met persona's. Tijdens deze clinic gaan we terug naar de basis: de klant. We laten zien hoe u persona's (voorbeeldklanten) maakt en hoe u deze echt van de grond krijgt door de koppeling te maken met de business doelstellingen van de organisatie.

We bespreken mooie praktijkcases waar persona's zijn ingezet om klantgerichtheid in de haarvaten van de organisatie te krijgen. Hierin zijn concrete resultaten behaald op het gebied van innovatie, kanaalmanagement en het bereiken van compleet nieuwe doelgroepen.

Tijdens de clinic leert u hoe persona's sturing geven in het marketingproces en wat daarin valkuilen en succesfactoren zijn.

Over de spreker

De clinic wordt gegeven door Ralph Poldervaart, oprichter van Persona Company. Ralph richtte vier jaar geleden Persona Company op, na een carrière bij verschillende onderzoeksbureaus (o.a. Motivaction). Hij richt zich volledig op het zichtbaar en voelbaar maken van klantgroepen binnen de organisatie. Zijn aanpak leidt aantoonbaar tot meer eensgezindheid over wat klanten willen, meer focus bij productontwikkeling en hogere klanttevredenheid.

Aanmelden

Meld u snel aan voor deze clinic en kom op vrijdagochtend 24 april naar deze inspirerende clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09.30 uur tot 11.30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 09.10 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend.

* Let op: vanaf 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem het nieuwe adres (nog) niet kent, gebruik in dat geval ons oude adres: Dodeweg 6A.