Clinic: Praat mee over de toekomst van het communicatievak

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen wij u uit voor de clinic 'Praat mee over de toekomst van het communicatievak' door Betteke van Ruler op vrijdagmiddag 11 november van 13.00 - 15.00 bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Dat er veel aan het veranderen is in het communicatievak is goed voelbaar en zichtbaar. Iedereen lijkt ook zin te hebben in verandering. U frist ervan op, uw positionering bij opdrachtgevers en managers wordt er beter van, u vergroot uw impact ermee. Verandering daagt uit. Maar het is lastig te bedenken waar u zult beginnen en hoe u het kunt aanpakken om niet achter de feiten aan te lopen. Wat kan u als communicatieprofessional doen om goed op de veranderingen voorbereid te zijn? 

Nieuw boek

Hierover gaat de clinic van Betteke van Ruler. Zij verzamelde 40 essays van thought leaders over de toekomst van het communicatievak in haar nieuwe boek CommTalks. Zij zal vertellen over de trends die zij daaruit heeft gehaald en u gaat in gesprek met collega's om uw eigen mening te vormen over die trends, na te denken welke voor u van toepassing zijn en hoe u ervoor kunt zorgen dat u future proof bent. Dat zijn de thema's van deze clinic.

Tijdens de clinic is het tevens mogelijk om het nieuwe inspirerende boek  CommTalks van Betteke van Ruler aan te schaffen.

Over de spreker

Betteke van Ruler is emeritus hoogleraar Communicatiewetenschap. Zij heeft een lange carrière achter de rug, eerst als communicatieprofessional, later als docent in het hbo, sinds 1996 als wetenschapper. Zij houdt erg van het communicatievak en is ervan overtuigd dat het een gouden toekomst heeft. Maar die komt niet vanzelf. Daar moet je iets voor doen… Met elkaar een visie en richting bepalen, ervaringen en observaties delen, is een mooi initiatief. Doe mee!

Aanmelden

Kom op vrijdag 11 november 2016 naar deze nieuwe clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13:00 uur tot 15:00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 12:40 uur. Deelname is gratis.