Clinic

Reset je marketingorganisatie

Datum en locatie:
Live-stream

We nodigen je graag uit voor de gratis clinic “Reset je marketingorganisatie" door Rob Beltman.

“Vaak zijn marketeers 100% gefocust op de marketing van de organisatie waarvoor ze werken en besteden ze te weinig tijd aan de organisatie van marketing…”. .

Juist in een tijd waarin markten hevig in beweging zijn, is het zaak een topfitte en goed geïntegreerde marketingmachine te hebben. Hoe ga je jouw B2B of B2C marketingorganisatie klaarstomen om straks, post-corona, optimaal te profiteren van groeikansen? Welke kritieke competenties kun je in deze tijd ontwikkelen en welke rollen ga je juist nu in- of uitbesteden? Hoe optimaliseer je de taakverdeling en samenwerking tussen Marketing en andere disciplines, zoals Sales en Service? En als je de komende maanden gedwongen wordt te snijden in je mensen en middelen, hoe zorg je dan dat je dat doet met een visie op de marketingorganisatie van de toekomst? Dat zijn de vragen waarop Rob Beltman samen met jou het antwoord wil vinden in een online clinic op 6 november. 

Over Rob Beltman

Rob is naast spreker, trainer en coach ook auteur van een vijftal marketingboeken. Hij won de PIM Marketing Literatuurprijs voor ‘De Marketingorganisatie van de Toekomst’. Vanuit de mede door hem opgerichte coöperatie H3ROES begeleid hij organisaties in diverse markten, zowel B-to-B als B-to-C, om meer succesvol klantgericht maatschappelijk te ondernemen.