Clinic: Retailupdate: bricks go digital, clicks go offline

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

De rol van online binnen de retailmarkt

Op vrijdagochtend 6 februari 2015 geven Beeckestijn Business School-docenten Hans van Steen en Wouter van der Ley een clinic over de snel veranderende retailmarkt. Ligt de oplossing voor ons winkellandschap online? Toch openen steeds meer pure online spelers een fysieke winkel in de winkelstraat. Het hoe en waarom van deze ontwikkelingen worden tijdens deze clinic over de retailmarkt uitgelegd. Aan de hand van aansprekende voorbeelden en veel beeldmateriaal wordt een tipje van de sluier opgelicht van een aantal ontwikkelingen in de retail van de laatste tijd. Ook worden alle deelnemers aan de hand van een case zelf deelgenoot van de oplossingen die in de nieuwe economie voor handen zijn.

Over de sprekers

Hans van Steen en Wouter van der Ley zijn partner bij de Blue Ocean Company en zijn als kerndocent voor de post-HBO opleiding Omnichannel Retail Marketing verbonden aan Beeckestijn Business School.

Aanmelden

Meld u snel aan voor deze clinic om actief aan de slag te gaan met de laatste ontwikkelingen in de retailbranche en kom op vrijdag 6 februari 2015 naar Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.30 - 11.30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 9.10 uur. Deelname is gratis. 

* Het bezoekadres van Beeckestijn Business School is door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem het nieuwe adres (nog) niet kent, gebruik in dat geval het oude adres: Dodeweg 6A.