Clinic: Sales 2.0: van modern B2B lead management tot Sales

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Op vrijdagochtend 5 september van 9.00 tot 11.00 uur geeft Beeckestijn Business School in samenwerking met Robert Jan Hylkema en Laura Nuhaan van The Andeta Group een interessante clinic met als onderwerp Sales 2.0, van modern B2B lead management tot Sales.

"The Americans have need of the telephone, but we do not. We have plenty of messenger boys."
Sir William Preece, chief engineer of the British Post Office, 1876

Zo denken ook vele sales organisaties dat moderne technologieën en social media niet van toepassing zijn op hun lead generatie en management  Ze laten kansen liggen. Hoe is dat bij uw organisatie? 

Tijdens deze clinic gaan Robert Jan Hylkema en Laura Nuhaan in op de veranderende B2B markt en hoe marketing en sales daarop moeten inspelen. Verder komt ook het nieuwe Lead Management Plan, waar sales en marketing alignment cruciaal is, aan bod en wordt uitleg gegeven aan de verschillende stappen om te komen tot een succesvol lead management plan 2.0.

De volgende onderwerpen komen aan bod

  • Modern Sales en Marketing anno 2014
  • De customer buying journey
  • Reverse Funnel
  • inbound en outbound marketing
  • sales en marketing alignment 
  • Social selling

Over de sprekers

Robert Jan Hylkema en Laura Nuhaan zijn beiden partner bij The Andeta Group. Beiden hebben jaren sales en marketing executive ervaring waarvan 10 jaar in Silicon Valley. Laura is daarnaast CMO bij Webpower en aan Beeckestijn Business School verbonden als docent Sales Innovatie & Strategisch Account Management (post-HBO).

Aanmelden

Meld u snel aan voor deze clinic en kom op vrijdagochtend 5 september naar Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09.00 uur tot 11.00 uur op ons kantoor, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 08.40 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend. 

*Let op: vanaf 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem het nieuwe adres (nog) niet kent, gebruik in dat geval het oude adres: Dodeweg 6A.