Clinic: Selfservice & webcare bij Ziggo

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Leer van de ervaringen van Ziggo; de do's & dont's bij digital service.

Het belang van digital marketing is evident en is dit ook het geval bij digital service? Berend Sikkenga deelt hoe digital service – zowel selfservice als webcare – bij Ziggo is ingericht, welke keuzes zijn gemaakt en hoe de digitale service-ervaring continu wordt geoptimaliseerd op basis van klantfeedback. Wat zijn de trends en ontwikkelingen op het gebied van webcare en selfservice? Wat kunt u een klant zelf laten doen en hoe verleid u een klant tot selfservice? Hoe richt u webcare goed in? Dit zijn enkele vragen die aan bod komen tijdens deze interactieve sessie. Berend hoort ook graag uw ervaringen of inzichten hierover. Kortom een praktische en interactieve sessie voor iedereen die het servicevak serieus neemt!

Berend Sikkenga is een gepassioneerde online manager met ruim 15 jaar ervaring aan zowel bureau- als klantzijde. Momenteel is hij als Manager Virtueel Klantcontact bij Ziggo verantwoordelijk voor alle digitale klantenservice via Ziggo.nl, Mijn Ziggo en webcare. Berend is tevens vice-voorzitter van de NIMA Online Marketing Expertgroep, verzorgt trainingen & gastcolleges en is initiatiefnemer van het Basisboek Online Marketing (Noordhoff Uitgevers). Daarnaast geeft Berend les bij Beeckestijn Business School.

Mis deze unieke gelegenheid om actief aan de slag te gaan met uw (self)service-strategie niet en schrijf u snel in voor deze clinic. Kom op vrijdagochtend 23 mei naar deze speciale clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.00 uur tot 11.00 uur bij ons op kantoor, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 8.40 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend.

*Let op: vanaf 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen.