Clinic: Service Excellence Cases: leren van de praktijk

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen wij je uit voor de clinic 'Service Excellence Cases: leren van de praktijk' door Jean-Pierre Thomassen op vrijdagochtend 3 november 2017 van 09.30u - 11.30u bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Service Excellence Cases

Service Excellence is de hele organisatie rondom de klant om zo op een structurele wijze een uitzonderlijke klantbeleving te bieden. Alle aspecten van de bedrijfsvoering op het vlak van strategie, leiderschap, cultuur, processen/structuur en innovatie dragen hieraan bij. Maar hoe doen Nederlandse organisaties dit in de praktijk?

Praktijkcases

Aan de hand van concrete praktijkcases van Robeco Retail en Essent B-to-C die aspecten van Service Excellence belichten, gaan we leren van de praktijk. In de case van Robeco staat het na een succesvolle digitalisering van het klantcontact het weer ontwikkelen van een emotionele klantrelatie centraal. Bij Essent staat het dagelijks sturen op klantgerichtheid en -tevredenheid centraal. Je krijgt na aanmelding voor deze clinic beide cases toegestuurd. Deze voor de clinic lezen is zeker wenselijk. Tijdens de clinic ga je in kleine teams specifieke vragen en dilemma’s betreffende een van de cases uitwerken en presenteren. Door hierover met elkaar in discussie te gaan, krijg je ongetwijfeld mooie praktijkinzichten voor je eigen organisatie en praktijk.

Programma:

  • 10 minuten: Beeckestijn welkom
  • 30 minuten: Service Excellence, beide cases en de vragen/dilemma’s
  • 40 minuten: werken in groepen
  • 40 minuten: plenaire presentatie en discussie resultaten

Voor wie?

Managers verantwoordelijk voor klantgerichtheid, klantbeleving (customer experience) en/of customer service.

Door wie?

Jean-Pierre Thomassen is als kerndocent verbonden aan Beeckestijn en verzorgt enkele colleges van de post-HBO opleiding Service Excellence. Eric de Haan is kerndocent van deze opleiding en samen hebben zij het boek ‘Service Excellence’ geschreven dat zowel in Nederland als in België door een jury werd beoordeeld als beste Nederlandstalig marketingboek..

Aanmelden

Kom op vrijdag 3 november 2017 naar deze nieuwe clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09.30 uur tot 11.30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 09:10 uur. Deelname is gratis.