Clinic: You Had Me at Hello: snel tot de kern met slimme datavisualisatie

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Op vrijdag 7 september 2018 van 09.30 - 11.30 uur nodigen wij je graag uit voor de clinic van Robert van Ossenbruggen You Had Me at Hello: snel tot de kern met slimme datavisualisatie bij Beeckestijn Business School.

Tijdens een opleiding leer je vooral analytisch en conceptueel denken. Communicatie staat meestal niet op het programma. Dat is een gemiste kans, want deze vaardigheid heeft iedereen in zijn werk nodig.

Vooral het communiceren van data blijkt in de praktijk een uitdaging. Vaak denken we al een heel eind zijn als we cijfers in een grafiek stoppen. Maar een punt maken vereist meer. In deze clinic krijg je een aantal direct toepasbare tips & tricks om het verschil te maken met het presenteren van jouw cijfers, modellen en statistieken.

We staan stil bij het verschil tussen informatie verwerken met Systeem 1 of Systeem 2. En we kijken wat er gebeurt als we een paar sterk verankerde verleidingen weten te weerstaan. Een ochtend gevuld met een stukje theorie, veel voorbeelden en, om een en ander zelf in de vingers te krijgen, een doe-het-zelf moment.

Voor wie is de clinic bedoeld

Deze clinic is interessant voor iedereen die wel eens cijfers moet communiceren. (Is dat niet een heel breed publiek? Ja dat klopt! Wees er dus snel bij, want vol is vol!).

Over de spreker

Robert van Ossenbruggen is partner van The Commercial Works, een netwerk van evidence based marketingconsultants in Nederland en de UK. Robert heeft een achtergrond in marketing, methodologie en psychologie. Robert helpt zijn klanten vooral met het vereenvoudigen van marketing. Ook is hij docent bij Beeckestijn bij oa. de opleiding Customer Insight & Marketing Intelligence en de training Datavisualisatie & Storytelling.

Meld je aan! 

Kom op vrijdag 7 september 2018 naar deze clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09.30 – 11.30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 09.10 uur. Deelname is gratis.

DEZE CLINIC IS VOL, AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK

 

Broodje Carrière & Opleiding