Clinic: Social Business. Van sales tot service, focus op de klant én ROI.

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Cases, ontwikkeling en belang van Social Business.

Graag nodigen wij u uit op maandagavond 9 november 2015 van 19:00 - 21:00 uur bij Beeckestijn Business School voor een inspirerende clinic over Social Business.

Nee, niet de zoveelste babbelsessie over social media maar een hele gave clinic over hoe je het contact met je klant verbetert in deze digitale revolutie. De business-kant van social dus. Over hoe je de klant meer binnenlaat en betrekt bij je organisatie. En hoe je daar als organisatie van leert, je klanten blijer maakt, meer verkoopt en je NPS stijgt.  

Bart Meerdink schetst de huidige stand van zaken op het gebied van social business. Hij vertelt hoe je met de juiste cultuur, concepten en techniek kan groeien naar een social business. De volgende drie onderwerpen komen in ieder geval aan bod:

  1. Ontwikkeling, definitie en belang van Social Business
  2. Praktische cases inclusief cijfers en resultaten;
    - Social service; servicefora en klantcommunities bij T-Mobile en Sonos.
    - Social selling; vishandel ‘De Zoute Haring’
    - Social insights & listening; co-creatie bij de Rabobank
  3. Rol in organisatie

Tussendoor is er ruimte voor interactie en vragen. Waar ziet u kansen of belemmeringen?

Over de spreker

Bart Meerdink (34) is een bevlogen spreker en Social Business Strategist. Hij heeft een solide achtergrond in digitale marketing. De rode draad in zijn werk is hoe je digitale marketing zo menselijk en relevant mogelijk maakt. Bart is verbonden aan inSided, een snel groeiende internationale start-up en Europees marktleider in Online Customer Communities. Bart is aan Beeckestijn Business School verbonden als docent en examinator bij verschillende opleidingen over digital marketing en social business.

Uw host van deze avond is Egbert Jan van Bel, auteur managementboeken en kerndocent bij Beeckestijn Business School.

Aanmelden

Ga actief aan de slag met social business en schrijf u snel in voor deze clinic. Kom op maandag 9 november 2015 naar deze bijzondere clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 19.00 uur tot 21.00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 18.40 uur. Deelname is gratis.