Clinic: Social CRM: de 8 bouwstenen

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Hoe bouw je een succesvolle social CRM-strategie?

Op maandagavond 10 februari geeft Beeckestijn Business School vanaf 19.00 uur een interessante clinic over de bouwstenen van Social CRM. Een absolute must voor iedereen betrokken bij (social) CRM.

De ondernemingen die op het gebied van Sales, Service en Marketing succesvol weten samen te werken met crowd zullen de marktleiders van morgen zijn. Maar hoe verbindt u deze activiteiten met CRM en wat zijn de bouwstenen van een Social CRM-strategie? In deze clinic bespreekt Hans Molenaar (directeur Beeckestijn Business School en kerndocent) uitgebreid de 8 building blocks voor een goede Social CRM-strategie en concrete mogelijkheden om uw huidige CRM strategie socialer te maken. Daarnaast komen er een aantal interessante Social CRM tools en concepten aan de orde. Aan de hand van een case gaat u actief aan de slag met Social CRM.

Mis deze unieke gelegenheid om actief aan de slag te gaan met uw Social CRM-strategie niet en schrijf u snel in voor deze clinic. Kom op maandagavond 10 februari naar deze speciale clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 19.00 uur tot 21.00 uur bij ons op kantoor, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 18.40 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend.

*Let op: vanaf 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen.