Social & digital marketingcases in B2B

Welke kansen bieden Social & Digital marketing voor B2B? Met praktijkcases!

Graag nodigen we u uit op vrijdag 10 januari om 9.00 uur voor een gastcollege over Social & Digital B2B Marketing bij Beeckestijn Buisness School.

Social & Digital Marketing bieden unieke kansen voor B2B. In deze sessie wordt u geïnspireerd met cases van bedrijven die online media gebruiken om business doelstellingen te realiseren. U ziet hoe kleine en grote bedrijven binnen een zakelijke context succesvol inspelen op het veranderende landschap. Daarnaast krijgt u handvatten voor een eigen strategie en staat Jos Veldwijk stil bij succesfactoren en de valkuilen bij de implementatie. Jos is social business consultant, trainer, spreker en blogger en helpt bedrijven in B2B te excelleren in Social Media en Online Strategie.

In het 2e deel van de clinic belichten we de case van ING Investment; hoe werkt(digital) marketing binnen internationaal vermogensbeheer? Frank Conjaerts, senior marketing manager Institutional Clients bij ING Investment Management, vertelt hoe marketing en communicatie binnen internationaal vermogensbeheer verlopen. Welke rol hebben marketing en communicatie in het aantrekken en behouden van klanten, hoe zet je relatief ontastbare producten als pensioenoplossingen en beleggingsfondsen in de markt? Met welke brand- en businessdoelstellingen moet je rekening houden? Welke mediumtypes zet je in, variërend van advertising - via een fundamentele online strategie - tot direct marketing? Wat zijn de verschillen tussen institutionele en particuliere beleggers en wat werkt wel en wat niet in de benadering van deze doelgroepen? Kortom, een bijdrage waar u nadere inzichten krijgt in de dagelijkse vraagstukken van een marketingprofessional in een dynamische, financiële omgeving.

Inschrijven

Kom op vrijdag 10 januari naar dit gastcollege over digital & social marketing in een B2B omgeving. Normaliter zijn gastcolleges alleen toegankelijk voor studenten en alumni van Beeckestijn Business School, maar voor dit onderwerp maken we graag een uitzondering en zijn ook andere belangstellenden welkom. Het gastcollege wordt gehouden van 9.00 tot 11.00 uur bij ons op kantoor, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is vanaf 8.45 uur. U kunt het gastcollege gratis en vrijblijvend bijwonen.

*Let op: vanaf 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen.