Clinic: Social e-Commerce; meer verkopen via sociale media

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Inzet van Twitter en Facebook als verkoopkanaal

Graag nodigen we u uit voor een inspirerende en praktische clinic over Social e-Commerce bij Beeckestijn Business School op vrijdag 6 februari om 13.00 – 15.00 uur.

Veel organisaties worstelen nog met het ontwikkelen van hun sociale media maar de volgende ‘golf’ van verandering in het marketingdenken dient zich al weer aan. 2015 wordt ongetwijfeld het jaar van de socia commerce. Bij elke marketinginspanning op sociale media vragen we ons de “Return on Investment” af.

Nu platformen als Facebook en Twitter de ‘koopknop’ gaan faciliteren verandert het e-commerce speelveld heel snel. Wat is de impact van social? Wordt dit het nieuwe verkoopkanaal? Welke doelgroepen zijn gevoelig voor deze manier van aanschaf? Werkt social commerce wel in Business-to-Businesss? Zit jij met vragen over Social Commerce op strategisch of tactisch niveau of wil je er als innovatieve marketeer gewoon meer van weten? Kom dan naar deze  2 uur durende clinic en je kunt dezelfde dag nog verder met je strategie.

Over de spreker

Antal de Waij is met zijn bedrijf Engagement Media een van de toonaangevende bureaus in Nederland op het gebied van social businessen social commerce. Tevens is hij als ondernemer actief als contentmarketeer in retail, business to business en een aantal aansprekende merken. Antal is aan Beeckestijn verbonden als docent Social Media en kerndocent bij de opleiding Community Management. Daarnaast doceert en publiceert hij Sociale Business, Community management & Webcare en Contentmarketing bij diverse opleidingsinstituten waaronder Beeckestijn Buisness School. 

Aanmelden

Ga actief aan de slag met Social commerce en schrijf u snel in voor deze clinic. Kom op vrijdag 6 februari naar deze speciale clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13.00 uur tot 15.00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 12.40 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend.

* Het bezoekadres van Beeckestijn Business School is door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem het nieuwe adres (nog) niet kent, gebruik in dat geval ons oude adres: Dodeweg 6A.