Clinic: Social en Online Media voor gemeentes en overheden: een must?!

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Op vrijdagochtend 9 mei om 9.00 uur geeft Beeckestijn Business School samen met Frank Bruijninckx een clinic over het gebruik van social en online media binnen de (semi)overheid.
Binnen de overheid en publieke sector spelen vele belangrijke ontwikkelingen op het gebied van onder andere online en social media. Steeds vaker worden online en sociale media ingezet om burgers, patiënten, hulpbehoevenden en bedrijven beter van dienst te zijn. Er liggen veel mogelijkheden om stakeholders te betrekken en ook kosten te besparen. Bij de overheid werken online media en communicatie anders dan in het bedrijfsleven. Regels t.a.v. privacy, beveiliging en vertrouwen zijn strenger en de politiek kijkt nauwlettend mee. Daarom hebben wij speciaal voor overheden en instanties een clinic opgezet over dit spannende en belangrijke onderwerp.
In deze clinic gaan we onder meer in op trends & ontwikkelingen en laten we concrete voorbeelden zien van gemeentes en overheden. Ook besteden we aandacht aan social media monitoring, webcare, reputatiemanagement en crisiscommunicatie. Tot slot gaan we actief aan de slag met de stof aan de hand van een concrete case. Dus, u komt altijd met concrete kennis weer thuis!

Inschrijven

Mis deze unieke gelegenheid om actief aan de slag te gaan met uw online en social media-strategie niet en schrijf u snel in voor deze clinic. Kom op vrijdagochtend 9 mei naar deze bijzondere clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.00 uur - 11.00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 8.40 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend.

*Let op: vanaf 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem het nieuwe adres (nog) niet kent, gebruik in dat geval het oude adres: Dodeweg 6A.