Clinic: Stakeholdercommunicatie in het digitale tijdperk

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Op vrijdag 6 maart 2015 geeft Beeckestijn Business School in samenwerking met Saskia Aalberts een clinic over stakeholderscommunicatie.

Klantcontact verloopt bij steeds meer bedrijven digitaal, er wordt online verkocht, de service verloopt digitaal en big data zijn cruciaal. Maar hoe communiceer je als communicatie-afdeling in het digitale tijdperk? En met wie? Hoe zorg je voor een optimale mix van traditionele en online middelen? Wat is de waarde van online verslaggeving? Wat is de impact van social media? Hoe intensief moet online stakeholdercommunicatie zijn?

In deze clinic leer je de stakeholders van je organisatie of bedrijf te identificeren. Je krijgt de tools en tips aangereikt om door middel van online communicatie de impact van de communicatie met je stakeholders te vergroten. Wat zijn de online behoeften van pers, financiële stakeholders, burgers en bijvoorbeeld de arbeidsmarkt? Wat is effectieve duurzaamheidscommunicatie? En welke rol kan online communicatie voor klanten spelen? Je leert social media in te zetten vanuit een communicatieperspectief en tot slot hoe je dit structureel in je organisatie kunt inbedden.

Over de spreker

Saskia Aalberts is eigenaar van Digitalcomms en helpt als doorgewinterd online strateeg beursgenoteerde bedrijven en (overheids)organisaties met hun online (corporate) communicatie. Dit deed zij eerder bij digital consultancy bureau Jungle Minds en the Heineken Company, waar zij verantwoordelijk was voor de online presence, de online corporate strategie uitzette en prijswinnende responsive websites en online verslagen realiseerde. Daarnaast schrijft ze artikelen voor Frankwatching.com.

Aanmelden

Meld u snel aan voor deze clinic en kom op vrijdag 6 maart naar Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.30 uur tot 11.30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 9.10 uur. Deelname is gratis. 

* Let op: sinds 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem het nieuwe adres niet herkent, gebruik in dat geval het oude adres: Dodeweg 6A.