Clinic: Storytelling; hoe doe je dat succesvol?

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen we u uit op vrijdagochtend 2 oktober 2015 voor een bijzondere clinic door Rob Prass over storytelling en beeld bij Beeckestijn Business School.

Sinds we taal zijn gaan gebruiken vertellen we elkaar verhalen, we delen emoties, informatie en we onthouden door het verhaal sneller een merk of een afzender. Iedereen kan een verhaal bedenken, maar hoe maak je een verhaal wat mensen raakt en doorvertellen?
Wat is de structuur van een verhaal en hoe voorkomen we dat het een aaneenschakeling van feiten wordt zonder structuur en eind? We willen verhalen vaak liever "zien” dan "lezen” dus de tweede stap is het visualiseren van het verhaal. De kracht van beeld en een "goed” verhaal maken zijn de theoretische en praktische ingrediënten van deze ochtend.

Tijdens de clinic gaan we in groepjes aan de slag om een kort beeldverhaal (foto’s) te maken. We laten de verhalen zien, horen of de andere deelnemers het verhaal snappen en kijken of we het nog kunnen verbeteren. Neem je mobiel mee en laat je verassen door je eigen creativiteit.

Deze clinic is ook heel geschikt voor mensen die werkzaam zijn in een B2B-omgeving. Je bent marketingmanager, sales manager, social media manager, of verantwoordelijk voor sales en marketing en en je wilt meer kennis en inzicht in hoe je beter resultaat kunt bereiken met een inspirerend verhaal.

Over de spreker

Rob Prass is spreker en trainer en eigenaar van creativecampfire, met een achtergrond in de media en werkzaam in de creatieve industrie helpt hij bedrijven, erfgoedinstellingen en merken met het creëren van een sterk verhaal. Rob is verbonden aan Beeckestijn Business School als docent voor de post-HBO opleiding Content Marketing & Cross Media en de opleiding Content Marketing.

Aanmelden

Ga actief aan de slag met storytelling en schrijf u snel in voor deze clinic. Kom op vrijdagochtend 2 oktober 2015 naar deze bijzondere clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic is van 9.30 uur tot 11.30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 9.10 uur. Deelname is gratis.