Succesvolle Customer Experience begint met klantinzicht

Op maandagmiddag 10 maart geven SAS en Beeckestijn Business School een boeiend en inspirerend gastcollege 'Succesvolle Customer Experience begint met klantinzicht'. We tonen u graag hoe een diepgaand klantbeeld de basis vormt voor een consistente klantervaring.

'De behoefte van de klant staat bij ons centraal'. Dit is bij veel organisaties een vaak gehoorde uitspraak. Maar in hoeverre lukt het organisaties ook echt om de klantbehoeften centraal te zetten? Klanten verwachten een betere service, herkenning en relevantie. Een consistente klantbeleving op elk moment, ongeacht het kanaal. Dit vraagt om een 360 graden klantbeeld, het liefst in real-time.

Is uw organisatie in staat om over verschillende kanalen heen de juiste inzichten te krijgen? Worstelt u ook met de groeiende hoeveelheid gestructureerde en ongestructureerde data uit zowel in- als externe bronnen? In deze sessie vertellen we u graag meer over de mogelijkheden van een succesvolle Customer Experience-aanpak.

Tijdens dit gastcollege hoort u:

  • De laatste ontwikkelingen op het gebied van Customer Experience.
  • Hoe u een 360 graden klantbeeld creëert en hieruit nieuwe inzichten haalt.
  • De mogelijkheden van Big Data benut om uw klant relevanter te benaderen.
  • Hoe u analytics inzet om een diepgaand klantbeeld te krijgen.

Programma

15.30 uur - Ontvangst en registratie

16.00 uur - Ontwikkelingen op het gebied van Customer Experience – Egbert-Jan van Bel, schrijver en docent bij Beeckestijn Business School

16.30 uur - How analytics can help you improve your Customer Experience? – Alfredo Iglesias Rey, Senior Business Solution Consultant SAS

17.00 uur - Omni-channel Customer Experience begint met inzicht - Rene van der Laan, Director Integrated Marketing Management SAS

17.40 uur - Afsluiting – Egbert-Jan van Bel

18.00 uur - Netwerkborrel

Mis deze unieke gelegenheid om actief aan de slag te gaan met customer experience & klantinzicht niet en meld u snel aan voor dit gastcollege. het gastcollege wordt gehouden op 10 maart 2014 van 15.30 uur - 18.00 uur bij ons op kantoor, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 15.15 uur. Het bijwonen van dit gastcollege is geheel gratis en vrijblijvend.

*Let op: vanaf 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen.