The Digital Future of B2B

Datum en locatie

Beeckestijn Business School, High Tech Campus Eindhoven en Webs organiseren samen op dinsdag 30 juni 2015 The Digital Future of B2B; het event over online business to business communicatie, marketing & sales. Beeckestijn Business School is als kennispartner verbonden aan dit event.

 

 

 

Het praktische programma omvat in één dag de why, how en what van de digitale toekomst van B2B marketing en sales

Enkele succesvolle cases in de digitale wereld van B2B marketing en sales worden met u gedeeld. Een uniek inkijkje in de krachtige praktijkvoorbeelden van onze sprekers die ons leren hoe zij de weg naar online succes hebben afgelegd.
Neem NXP die de sales enorm zag groeien (meer dan 300%), doordat zij de digitale klantreis als uitgangspunt namen. Alex Ballering van NXP vertelt hierover. Edwin Vlems van MCB komt spreken over inbound marketing en de successen die zij daarmee behaalden. Daarnaast komen Philips Lighting, Berkvens, Colt International, Quintic, Damen Shipyards, ABN-AMRO en velen anderen hun praktijkcases presenteren. Waarom liggen er voor uw bedrijf ook kansen in het digitale tijdperk?
Naast succesverhalen leert u hoe u deze verandering concreet op gang kunt brengen. We sturen u naar huis met vernieuwd inzicht in de beschikbare software, best practices, methodes en adviezen om zelf als bedrijf te behalen.

Kortom: een dag voor directieleden, marketing- en salesmanagers om kennis en inspiratie op te doen voor een succesvolle online aanpak op de High Tech Campus in Eindhoven.

Aanmelden met korting voor #DFB2B

Relaties van Beeckestijn Business School kunnen dit event bijwonen met € 45,- korting door code bwPcfT4s te gebruiken. U betaalt dan € 250,- in plaats van € 295,-. Meer informatie kunt u vinden op de event-website.