The Digital Future of B2B 2016

Datum en locatie

Beeckestijn Business School is kennispartner van hét kennisevent op het gebied van online business to business communicatie, marketing en sales, oftewel the Digital Future of B2B op 28 juni 2016 op de High tech Campus Eindhoven. Een dag voor directieleden, marketing en salesmanagers om kennis en inspiratie op te doen over een succesvolle online aanpak.

Maar liefst 70% van het aankoopproces in de B2B verloopt tegenwoordig online. Hierdoor zijn klanten vaak al goed geïnformeerd over wat er op de markt te koop is en dat betekent dat je als verkoper een ander gesprek moet voeren dan voorheen. Waar veel B2C bedrijven de kansen op dit gebied al volop benutten, blijven veel B2B achter op dit gebied. Op de Digital Future of B2B laten we zien hoe andere bedrijven deze stap gezet hebben en hoe je dit zelf als bedrijf kunt gaan doen.

Topsprekers uit de B2B gaan in op welke ontwikkelingen zij zien, welke successen er geboekt kunnen worden en hoe je deze in kunt zetten voor je eigen business.

Zo spreekt Hans Molenaar, kerndocent en directeur van Beeckestijn, over de ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing. ‘Het is lang niet voldoende om alleen digitaal aanwezig te zijn met je bedrijf. Je moet ervoor zorgen dat je online service toe kunt voegen voor je klanten’. Als je als bedrijf wil blijven bestaan en wat wil blijven verdienen, zul je in deze ontwikkelingen mee moeten gaan, volgens Hans.

Naast de sessie van Hans Molenaar zullen sprekers van o.a Exact, Nuon en IBM hun ervaringen en kennis komen delen. Leer waar voor jou de kansen liggen in het digitale tijdperk en hoe jij hier concreet mee aan de slag kunt gaan! Bekijk hier de rest van het programma.

Korting voor relaties van Beeckestijn Business School

Relaties van Beeckestijn Business School kunnen dit inspirerende event op 28 juni met korting bijwonen. Met de code 5013682497 krijgt u 100 euro korting! (normaal € 395,-)

Kijk voor meer informatie en tickets op de website van the Digital Future of B2B.