Clinic: The guide to your perfect digital marketing plan

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Optimaliseer uw digital marketing plan

Graag nodigen wij u uit een zeer bijzondere clinic ‘The guide to your perfect digital marketing plan' door Paul R. Smith op vrijdagochtend 25 november van 9.30 - 12.00 uur bij Beeckestijn Business School. Beeckestijn Business School organiseert deze clinic samen met CustomerTalk, o.a. organisator vanhet event Digital Marketing & Social Strategy in 1 Day op 24 november in Bussum.

PR Smith, bedenker van het SOSTAC®-model, is in Nederland. Op vrijdag 25 november geeft hij speciaal voor relaties van Beeckestijn Business School een unieke masterclass rondom het SOSTAC®-model. Een wereldwijd populair marketingmodel dat u eenvoudig kunt gebruiken om verschillende digital marketingactiviteiten te plannen en structureren. Bij zowel het maken van overall digital marketingstrategieën als bij het optimaliseren van verschillende digitale marketingmiddelen zoals SEO of e-mailmarketing kunt u het SOSTAC®-model eenvoudig inzetten.

SOSTAC® staat voor:

Situation – waar zijn we nu?
Objectives – waar willen we naartoe?
Strategy – hoe komen we daar?
Tactics – wat gaan we doen om daar te komen?
Action – wat is ons plan?
Control – hebben we het doel bereikt?

 

 

 

 

 

 

Maak van deze unieke mogelijkheid gebruik om kennis te maken met het SOSTAC®-model en leer met dit principe uw digital marketingstrategie en middeleninzet te verbeteren.

Tijdens de clinic ‘The guide to your perfect digital marketing plan'

U gaat samen met Paul aan de slag met het SOSTAC®-model en leert hoe u een perfect geïntegreerd digital marketing plan kunt schrijven. De clinic bestaat niet alleen uit luisteren, maar vooral ook uit doen! Elke deelnemer ontvangt ter plekke een eigen exemplaar van het SOSTAC-werkboek om direct te gebruiken. U krijgt bovendien een exemplaar van het SOSTAC-handboek.

Een perfect geïntegreerd digital marketing plan:

  • Leer in zeer korte tijd hoe u een perfect geïntegreerd digital marketing plan kunt schrijven (volgens Paul Smith in slechts 4 minuten!)
  • Ontdek (gratis) tools die u helpen om uw klanten en concurrentie te analyseren.
  • Ontwikkel en formuleer kristalheldere doelen
  • Ontdek de kerncomponenten van strategie.
  • Profiteer van een steil leercurve en vermijd kostbare trial-and-error situaties.

De clinic wordt in het Engels gegeven.

Voor wie?

Deze clinic is ontwikkeld voor (online) marketeers die direct of indirect verantwoordelijk zijn voor de gehele marketingstrategie van een product, dienst of bedrijf of juist voor een specifiek onderdeel en graag hum marketingstrategie en activiteiten willen verbeteren.

Door wie?

De clinic wordt gegeven door PR Smith, internationaal spreker, consultant, mentor, auteur en bedenker van SOSTAC®.

PR Smith is op 24 november 2016 keynote tijdens Digital Marketing & Social Strategy in 1 Day in Spant! in Bussum. Bekijk het programma van dit event. Relaties van Beeckestijn Business School kunnen dit event met € 75,- korting bijwonen door code BBSDIM75 te gebruiken. Onder alle bezoekers van het event wordt 1 gratis ticket voor de clinic verloot!

Aanmelden en kosten

Kom op vrijdag 25 november 2016 naar deze unieke clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9:30 uur tot 12:00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 9:00 uur. 
Kaarten voor deze 2,5 uur durende clinic kosten € 195,-. Studenten en alumni van Beeckestijn Business School en betalende bezoekers van Digital Marketing in 1 Day op 24 november 2016 betalen slechts € 95,-. Gebruik als student of alumnus van Beeckestijn Business School code BBSCLI100 bij inschrijven. De korting wordt direct verrekend, u ontvangt per e-mail een factuur voor uw deelname. Voor alle betalende deelnemers ligt het boek SOSTAC® Guide To Your Perfect Digital Marketing Plan klaar. Bovendien ontvangt u een eigen werkboek voor gebruik tijdens de clinic en een lunch-to-go.