Clinic: Usability, user experience & conversie

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Op vrijdag 18 oktober organiseert Beeckestijn Business School een clinic over Usability, user experience & conversie met Ronald Verschueren. Tijdens deze inspirerende clinic neemt Ronald Verschueren (Netmarketing) u mee op het gebied van online usability en user experience met één doel: het verbeteren van uw online conversie.

Aan bod komen de volgende onderwerpen:

  • het verbeteren van de usability van uw site,
  • inzicht geven in mogelijke verbeterpunten voor de performance van uw website,
  • hoe creeërt u een succesvolle user experience.
  • methoden voor conversie optimalisatie.
  • hoe in te spelen op het online gedrag van gebruikers
  • hoe past u psychologische overtuigingstechnieken toe
  • hoe meet, analyseert en stuurt u een usability-project bij.

Deze clinic beginnen we met een introductie over usability, zoek- en kijkgedrag van mensen op internet en komen er diverse conversiemethodes aan bod. Vervolgens gaan we concreet aan de slag met een case en sluiten we de ochtend af met concrete verbeterpunten die u de volgende dag direct in praktijk kunt brengen.

Drs. Ing. Ronald Verschueren is oprichter en directeur van Netmarketing User Experience Research. Als gecertificeerd usability analist en onderzoeker heeft hij meer dan 17 jaar ervaring met kwalitatief onderzoek en advies voor interactieve media (internet, iPad, smartphones, interactieve TV). Naast consultant is hij frequent spreker, vaste columnist van Emerce, hoofdredacteur van het ‘eCommerce handboek’ en redactielid van het ‘E-retailing handboek’. Ronald is bij Beeckestijn Business School kerndocent voor de opleiding Usability, Experience en Conversie.

Kom op 18 oktober naar deze speciale clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13.00 uur tot 15.00 uur bij ons op kantoor, Dodeweg 6A, 3832 RC te Leusden. Inloop is vanaf 12.45 uur. Schrijf u snel in voor deze bijzondere clinic. Deelname is geheel gratis en vrijblijvend.