Clinic: User journeys voor consumenten: aanpak, learnings & tips

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen wij u uit voor de clinic ‘User journeys voor consumenten' door Ronald Verschueren op vrijdagmiddag 9 december van 13.00 - 15.00 bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Verbeter uw user journey

Hoe ontwikkelt u de gewenste user journey? In deze clinic op vrijdagmiddag 9 december deelt Ronald Verschueren van Netmarketing CX zijn ervaring met het gebruik en de kwaliteit van user journeys. Niet het hebben van een user journey maar de kwaliteit ervan is immers onderscheidend. De praktijk leert dat veel user journeys beneden de maat zijn en onvoldoende bijdragen aan klanttevredenheid en klantrendement. Waar moet u op letten en wat kunt u doen zodat u een betere en meer onderscheidende customer experience kan creëren? Ronald geeft tips uit de praktijk, waarmee u zelf aan de slag kunt.

Door wie?

Drs. Ing. Ronald Verschueren is oprichter en directeur van Netmarketing User Experience Research. Als gecertificeerd usability analist en onderzoeker heeft hij meer dan 17 jaar ervaring met kwalitatief onderzoek en advies voor interactieve media (internet, iPad, smartphones, interactieve TV).

Netmarketing onderzoekt het gedrag van klanten en zorgt voor een optimale online beleving en conversie. Naast onderzoek past Netmarketing daarbij persuasive technologie, gamification en neurometingen (pilot) toe. Met zijn bedrijf werkt hij onder meer voor ABP, CZ, Essent, HEMA, ING, Men at Work, Nationale Nederlanden, NS, PGGM, Rabo Bouwfonds, Sanoma, The Sting en Unive.

Naast consultant is hij frequent spreker, vaste columnist van Emerce, hoofdredacteur van het ‘Ecommerce handboek’ en redactielid van het ‘E-retailing handboek’. Ronald is bij Beeckestijn Business School kerndocent voor de opleiding Usability, User Experience & Conversie

Aanmelden

Kom op vrijdag 9 december 2016 naar deze inspirerende clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13:00 uur tot 15:00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 12:40 uur. Deelname is gratis.