Clinic: Van B2B naar Business to Digital (B2D)

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen wij je uit voor de clinic van Hans Molenaar ‘Van B2B naar Business to Digital (B2D)’ op woensdagochtend 4 april 2018 van 09.30 - 11.30 uur bij Beeckestijn Business School.

Deze clinic zou in eerste instantie verzorgd worden door Erik de Gier, echter hij is door omstandigheden verhinderd. Maar niet getreurd, we hebben B2B-specialist Hans Molenaar gevonden die met plezier het onderwerp zal aanpakken.

In hoofdlijnen heeft de clinic dezelfde inhoud, wel hebben we enkele interessante B2B cases toegevoegd. 

Korte omschrijving van de clinic door Hans Molenaar

B2B organisaties zijn bezig met een inhaalslag t.o.v. B2C op het gebied van Digital Marketing. Digitale marketing is niet meer genoeg, B2B organisaties dienen steeds meer (digitale) waarde toe te voegen om de business goals te bereiken. Dit betekent voor marketeers dat ze verder moeten kijken dan online marketing en slim gebruik dienen te maken van data in zowel klantbeleving als het ontwikkelen van nieuwe service proposities. Leer van General Electric, Bosch, Volvo en Caterpillar.

Voor wie?

Deze clinic is bedoeld voor B2B professionals in commerciële of management rollen of managers die samenwerken met marcom en sales professionals.

Door wie?

De sessie wordt gegeven door Drs. Hans Molenaar. Hans is kerndocent en directeur van Beeckestijn Business School. Hans is actief op het terrein van business development, marketing, sales & accountmanagement en de inzet van ICT in commerciële processen. Hij heeft veel ervaring met de ondersteuning van internationale ondernemingen op het gebied van B2B marketing en business development. Hij heeft zowel voor grote corporates (AT&T, NCR en Royal Bank of Scotland) als startups (404-network, Selligent, E-banking solutions en Hanco) internationale marketing- en salesposities vervuld.

Hans is al sinds 1988 betrokken bij de implementatie van CRM-technologie en doet onderzoek sinds die tijd naar ontwikkelingen op het gebied van ICT en commerciële bedrijfsprocessen. Hij heeft zowel kennis opgedaan aan gebruikerszijde als bij leveranciers van marketingtechnologie.

Aanmelden

Kom op woensdag 4 april 2018 naar deze clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09.30 – 11.30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 09.10 uur. Deelname is gratis.