Clinic: Van Big Data naar Customer Insight

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Op maandag 3 maart is er bij Beeckestijn Business School een zeer boeiende en leerzame clinic over de relatie tussen marketing & customer insight.

Beslissingen op basis van aannames of resultaten uit het verleden zijn niet meer van deze tijd. Door een continue groeiend repertoire van tools en methodieken doorgrondt de marketeer (in de breedste zin van het woord) zijn klant steeds beter en krijgt zo meer onderbouwing en sturing om z’n werk te laten slagen. Bovendien realiseren steeds meer organisaties dat niet het product of het achterliggende proces, maar de klant het logische vertrekpunt is. Customer centricity vereist customer insight; logisch dat CI meer en serieuzer aandacht krijgt.

Maar het vak wordt tegelijkertijd complexer: lead times worden korter in alle sectoren, innovaties volgen elkaar steeds sneller op. Er wordt met de dag meer data gegenereerd en ontsloten, maar méér en sneller beschikbare (big) data geeft nog niet noodzakelijk méér inzicht. Het managen van relevante informatiestromen en het doorgronden van de klantreis worden dan ook steeds vaker genoemd als de belangrijke drivers van concurrentievoordeel.

Robert van Ossenbruggen, oprichter CustomerCentral, neemt u mee door het fenomeen Customer Insight. Kom naar deze gratis clinic waarin de belangrijkste do’s & don’ts rondom Customer Insight de revue passeren en ga naar huis met een concrete aanpak voor een nog betere en meetbare dialoog met u klanten. Concreet en toepasbaar! 

Mis deze unieke gelegenheid om actief aan de slag te gaan met customer insight niet en meld u snel aan voor deze clinic. De clinic wordt gehouden op maandagavond 3 maart van 19.00 uur tot 21.00 uur bij ons op kantoor, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 18.45 uur. Het bijwonen van de clinic is gratis en geheel vrijblijvend.