Clinic: Van Marketing Automation naar Smart Marketing

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen wij je uit voor de gratis clinic ‘Van Marketing Automation naar Smart Marketing’ door Daniel Janus op vrijdagochtend 6 oktober 2017 van 09.30 - 11.30 uur bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Marketing Automation

Marketing is nooit veranderd. Marketing is alleen slimmer geworden. De meeste marketeers zijn intelligent, nu is het tijd om slim te zijn. In deze clinic kijken we naar de huidige status van marketing technologie en hoe je dit als marketeer slim kan inzetten.

Marketing Automation is dit jaar met stip gestegen in de buzzword bingo van de digitale marketing. Google geeft je binnen een seconde ruim 15 miljoen resultaten. Waarbij in de definitie vooral verwezen wordt naar de software:

  • Wikipedia: “ Marketing Automation verwijst naar software platforms en technieken…om repetitieve taken te automatiseren.” 
  • B2Bmarketeers.nl: “ Marketing Automation is een automatische inrichting van het marktbewerking- en leadgeneratie proces.”
  • Hubspot: “ Marketing automation verwijst naar de software met als doel om marketingacties te automatiseren.”

Een logische fout daardoor is dat (kostbare) Marketing Automation software wordt aangeschaft met het idee: “Nu kunnen wij het ook.” Maar, dat is pas de helft.

Je kan iedereen een zwitsers zakmes geven, maar er is maar één MacGyver.

Slimme marketing is terug naar de basis van marketing met de moderne tools van nu.

Over de spreker

De passie van Daniel Janus zit in het formuleren, opzetten en invoeren van pragmatische digitale marketing strategieën. Hiermee heeft hij in de afgelopen 20 jaar al veel ondernemingen kunnen helpen in hun digitale transformatie, de laatste jaren bij KRO-NCRV, Koninklijke Auping en Bavaria. Daniel koppelt hierbij de ontwikkeling en omgeving van de organisatie aan de specifieke kenmerken van internet: supersnelle ontwikkelingen, vervagende landsgrenzen, mixen van culturen en transparantie. Dat is de basis van zijn nieuwste onderneming: Atumic - Smart Marketing (www.atumic.eu). Met zijn team biedt hij ondernemers de mogelijkheid om op een zorgeloze manier te starten met Smart Marketing. Launch and learn!

Voor wie is de clinic bedoeld?

De clinic is interessant voor o.a. eigenaren, managers, marketing communicatie professionals, content marketeers, online specialisten en communicatie specialisten.

Aanmelden

Kom op vrijdag 6 oktober 2017 naar deze gratis clinic. De clinic wordt gehouden van 09.30 – 11.30 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 09.10 uur. Deelname is gratis.