Clinic: Van trends & insights naar marketing & innovatie

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Graag nodigen wij je uit voor de clinic Van trends & insights naar marketing & innovatie door Aljan de Boer op vrijdag 8 juni van 13:00 tot 15:00 uur bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Het enthousiasme waarmee de marketingwereld nieuwe technologieën verwelkomt, heeft als risico dat ze zich verwijdert van waar het echt om gaat; de klant!  Alleen als we de menselijke behoeften die de opkomst van technologie drijven beter begrijpen kunnen we inschatten of en hoe technologieën als artificial intelligence onze samenleving en daarmee marketing gaan veranderen.

In deze clinic geeft Aljan context aan de vele kansen die technologie biedt. Door te inspireren en te duiden met inzichten uit sociaal-cultureel trendonderzoek laat hij zien hoe je als marketeer customer-centric (in plaats van tech-centric) kunt zijn in een wereld vol digitale technologieën.

Over Aljan

Aljan de Boer is Head of inspiration bij TrendsActive, een internationaal innovatiebureau dat sociaal-cultureel onderzoek doet naar wereldwijde trends. De inzichten uit deze trends vertaalt Aljan naar merken, producten en marketingcommunicatie. Hij inspireert en adviseert merken hoe ze hun klanten beter kunnen begrijpen en bedienen.

Naast zijn werk bij TrendsActive is hij bestuurslid bij het Platform Innovatie in Marketing (PIM) en auteur van het jaarlijkse PIM trendrapport. Aljan is als docent verbonden aan Beeckestijn Business School. 

Aanmelden

Kom op vrijdag 8 juni 2018 naar deze clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13.00 – 15.00u bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 12.30 uur. Deelname is gratis.