Clinic: Veranderend leiderschap in een digitale wereld

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Digitaal Leiderschap

Graag nodigen wij u uit voor de clinic Veranderend leiderschap in een digitale wereld door Martijn Sjoorda op vrijdagmiddag 18 maart 2016 van 13.00 - 15.00 uur bij Beeckestijn Business School in Leusden.

Eerst moesten we online. Toen moesten we naar integratie. Daarna social… Momenteel is de buzz weer "Digital Transformation". Wat betekent leiderschap dan in een wereld die steeds digitaler wordt? Het internationale onderzoeksbureau Gartner spreekt inmiddels van Digital Business, over Digital Leadership. ​Hoe zijn die begrippen te definiëren voor uw organisatie?
Hoe geeft u leiding aan mensen die in toenemende mate digital native zijn en soms of vaak beter snappen dan uzelf hoe die wereld werkt? Wat zijn daarbij de nieuwe modellen en inzichten? Wat betekent dit voor uw klanten en uw verbinding met hen? Hoe richt u uw bedrijf en de processen daar op in? Hier zijn geen pasklare antwoorden voor, maar wel een paar goede, diepgaande inzichten uit de digitale en sociale wetenschappen die u kunnen helpen om deze code te kraken. Deze interactieve clinic brengt inzichten die u de volgende dag kunt toepassen in de praktijk.

Voor wie?

Deze clinic is speciaal ontwikkeld voor professionals die in de snel veranderende wereld hun impact op hun organisatie en bij klanten willen vergroten. U bent werkzaam in algemeen management, marketing, sales, HR, ICT of innovatie. In deze clinic maakt u kennis met een methode om de code voor bestendig veranderen te kraken.

Door wie?

Martijn Sjoorda is adviseur en facilitator op het snijvlak tussen strategie, cultuur en dingen voor elkaar krijgen. Hij werkt met organisaties, teams en mensen om high-performance culturen neer te zetten.
Hij is de auteur van "Crack the Code" en was redacteur van de Nederlandse uitgave van Presence (Peter Senge et al.) en Wie is nu eigenlijk de baas! door Art Kleiner.

Waar loopt u mee weg?

  • Praktische inzichten om veranderen wél te laten lukken
  • De inspiratie om uw eigen uitdagingen morgen anders te bekijken
  • Handvatten om er zelf mee aan de slag te gaan

Aanmelden

Kom op 18 maart naar deze bijzondere clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 13.00 uur tot 15.00 uur bij Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC te Leusden. Inloop is mogelijk vanaf 12.40 uur. Deelname is gratis.