Clinic: Verhoog je online rendement met analytics & zoekmachinemarketing

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Op vrijdagochtend 27 juni om 9.00 uur geeft Beeckestijn Business School een clinic over zoekmachinemarketing en web analytics. In deze inspirerende clinic neemt Frans Appels (Netprofiler) u mee op het gebied van SEO, SEA en web analytics. Met als doelen: uw online rendement beter inzichtelijk te krijgen en daarnaast uw search resultaten en rendement te verbeteren.

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

  • de nieuwste mogelijkheden van Google Analytics en Web analytics
  • hoe analytics data in te zetten als basis voor het Digital Marketing Plan
  • conversie optimalisatie door analytics en A/B testen
  • hoe bereik je top SEO posities voor relevante keywords
  • hoe de nieuwste mogelijkheden van Google AdWords zoals Enhanced- en Mobile Campaigns benutten
  • overzicht top 20 gratis tools voor SEO, SEA  en analytics 

Deze clinic beginnen we met een introductie over web analytics en de belangrijkste rapporten binnen Google Analytics. Vervolgens gaan we aan de slag met diverse cases en sluiten we de ochtend af met concrete ideeën en verbeterpunten die u de volgende week direct in praktijk kunt brengen. 

Drs. Frans Appels is oprichter en directeur van online marketing bureau Netprofiler. Hij is voorzitter van de Nederlandse Web Analytics Association en helpt bedrijven bij het meten en verbeteren van websites, conversies en online campagnes. Frans heeft uitgebreide ervaring met de vertaalslag van analytics data naar actionable insights om zo websites en (zoekmachine) campagnes te verbeteren. Netprofiler won de prestigieuze zoekmachine award De Speld 2012 en is door lezers van Emerce verkozen tot beste Web Analytics bureau. Naast consultant is Frans frequent spreker op congressen en bij Beeckestijn Business School kerndocent voor de opleidingen Zoekmachinemarketing en Digital & Webanalytics.

Inschrijven

Mis deze unieke gelegenheid om actief aan de slag te gaan met zoekmachinemarketing & digital analytics niet en schrijf u snel in voor deze clinic. Kom op vrijdagochtend 27 juni naar deze inspirerende clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 9.00 uur tot 11.00 uur bij ons op kantoor, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 8.40 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend.

* Let op: vanaf 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem het nieuwe adres (nog) niet kent, gebruik in dat geval ons oude adres: Dodeweg 6A.