Clinic: Verviervoudig je conversie met usability

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Op vrijdagochtend 7 november geeft docent Ronald Verschueren een inspirerende clinic over het verbeteren van uw online conversie.

Hoe verviervoudigt u uw conversie? Voor grote conversieverbeteringen is meer nodig dan AB-testing, usability optimalisatie en user experience verbeteringen. Waarom scoren sommige bedrijven drastisch hoger dan hun concurrenten? Ronald Verschueren deelt graag zijn observaties uit de praktijk met u. U krijgt bruikbare tips en een stappenplan om zelf uw conversie te verhogen waarmee u direct zelf aan de slag kunt!

Over de spreker

Drs. Ing. Ronald Verschueren is oprichter en directeur van Netmarketing User Experience Research. Als gecertificeerd usability analist en onderzoeker heeft hij meer dan 17 jaar ervaring met kwalitatief onderzoek en advies voor interactieve media (internet, iPad, smartphones, interactieve TV). Naast consultant is hij frequent spreker, vaste columnist van Emerce, hoofdredacteur van het ‘eCommerce handboek’ en redactielid van het ‘E-retailing handboek’. Ronald is bij Beeckestijn Business School kerndocent voor de opleiding Usability, Experience en Conversie.

Inschrijven

Schrijf u snel in voor deze clinic en kom op vrijdagochtend 7 november naar deze inspirerende clinic bij Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 09.00 uur tot 11.00 uur bij ons op kantoor, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 08.40 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend.

* Let op: vanaf 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem het nieuwe adres (nog) niet kent, gebruik in dat geval ons oude adres: Dodeweg 6A.