Clinic: Wat is de return on customer experience management en hoe meet je dat?

Aanmelden voor deze clinic is niet meer mogelijk, de clinic heeft al plaatsgevonden. Bekijk het overzicht voor de clinics die we hebben gepland voor de komende periode.


Datum en locatie

Op maandagavond 15 december geeft Beeckestijn Business School in samenwerking met Kathy van der Laar een clinic over de return on Customer Experience.  

De implementatie van Customer Experience in een organisatie vraagt veel van het management. Het begint met het geloof en de return on investment. Is er een business case of niet? Is deze nodig? Tijdens een implementatie komt vervolgens de verandering op gang, eerst merkbaar daarna meetbaar. Dit vergt tijd en lef. Lef om door te gaan ook als het spannend wordt en de korte termijn doelstellingen onder druk staan. Kathy van de Laar zal aan de hand van cases en voorbeelden inzicht geven hoe een organisatie een veranderproces doormaakt richting Customer Experience.

Over de spreker

Kathy van de Laar is oprichter van EarlyBridge, een bureau gespecialiseerd in verandermanagement en customer experience.  Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in CRM en direct klantcontact in de VS en Europa.  Kathy adviseert bedrijven in klantgerichte strategieën en het vertalen van nieuwe concepten naar de praktijk. Kathy is aan Beeckestijn Business School verbonden als docent bij de opleiding CRM 2.0 Strategie & Leiderschap (postdoc).

Aanmelden

Meld u snel aan voor deze clinic en kom op maandagavond 15 december naar Beeckestijn Business School. De clinic wordt gehouden van 19.00 uur tot 21.00 uur op ons kantoor, Leusderend 32, 3832 RC te Leusden*. Inloop is mogelijk vanaf 18.40 uur. Deelname is gratis en vrijblijvend. 

* Let op: vanaf 7 januari 2014 is het bezoekadres van Beeckestijn Business School door een straatnaamwijziging veranderd van Dodeweg 6A in Leusderend 32. Beeckestijn Business School is niet verhuisd en zit op dezelfde locatie als voorheen. Het kan zijn dat uw navigatiesysteem het nieuwe adres (nog) niet kent, gebruik in dat geval ons oude adres: Dodeweg 6A.